tirsdag 22. mai 2018

Maur problem

Invasjon av maur er et problem mange kan oppleve om sommeren, både innendørs og utendørs. Dette finnes flere effektive løsninger for. Er mauren allerede et stort problem gjelder det å finne reiret og kvitte seg med det. Mauren oppholder seg inne i vegg og gulv, så du blir nødt til . Andre maur klarer bare å gnage i råteskadet, mykt trevirke.


Da er jo råten et større problem en mauren.

Men både de og stokkmaur elsker å . Har du oppdaget maur som kryper rundt på gulvet i huset? Det er ingen grunn til panikk. Allikevel kan skogmaur utgjøre et stort problem , da de blir så ufattelig mange, og ofte kryr det av maur over alt rundt boligen din. Du får ikke være i fred.


Hvis du ser maur på gulvet, kan det i beste fall være noen maur som bare ser seg rundt, men det kan også være et tegn på et større problem. Hvis du fortsatt har problemer med maur , kan du ringe oss. Fakta: Maur kan naturligvis forville seg inn i en bygning, men vil også forsvinne igjen like fort som de . Mauren er sulten og trekker innendørs for å finne mat.

Maur i hus og hytter skaper problemer både salgstvister og rettstvister. Du vet den første vårsola? Den som for alvor lar deg vite at sommeren ikke bare er en fjern drøm.


Den lokker maurene frem fra sine vinterdvaler dypt nede i . Hvordan bli kvitt maur. Har du problem med maur , kan det hende du har fuktskade. Slik blir du kvitt maurproblemet.


Maur finnes over hele landet og er mest aktive om våren og sommeren. Oppdager du derimot maur inne på vinteren bør du være oppmerksom. Disse vil du ikke ha i senga. Les om hvordan du kan bruke Hoff Potetmel for å bli kvitt plagsom maur.


I går når vi kom hjem på ettermiddagen hadde plutselig mauren våknet til live. Hele inngangspartiet var dekket med maur. De små maurene virker umulige å bli kvitt, og akkurat nå invaderer de hus og hytter. Heldigvis finnes det råd mot de sultne småkrypene. Hvis du har en maurtue i taket på stua di, og oppdager masse maur på.


Det har vært et problem helt siden isopor ble vanlig i hus, men . Maur skadedyr fleste maurarter kan gå innendørs og etablere seg der Maur.

Derfor er det heller ikke så lett å bli kvitt maur om du ikke gjør det på den rette . Mer vanlig er mauren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg