torsdag 3. mai 2018

Sjokoladefontene

Smelt hvit og mørk sjokolade hver for seg. Dette kan enten gjøres i en skål over vannbad (se tips) eller i en kopp i mikro (se tips). Hvis du smelter sjokolade og bare lar den kjøle ned og stivne igjen, vil det dannes flere ulike.


Smelt sjokoladen , enten i vannbad eller i mikro (se under). Brukes til: saus, eggerøre, smelting av sjokolade osv.

Hakk hvit sjokolade og legg i en bolle. Visp deretter raskt ned yoghurt i sjokolade til . Det er måter å smelte sjokolade på: Vannbad eller mikrobølgeovn. Silikomart Choco Pot smeltebeger er et beger med lokk laget i silikon for å smelte sjokolade i mikro eller ved vannbad. Hvordan smelter man nemmest chokolade: det er helt klart i mikroovnen.


Du skal bruge en skål, der. Enkel å smelte sjokolade i mikrobølgeovn.

Fyll sjokolade i koppen, smelt i mikro og hell den smeltede sjokolade over i en form. Ideell for smelting av sjokolade, . Perfekt smeltet sjokolade har en temperatur på 45–grader. Smelting av sjokolade i mikro This was an adventure :- We spent pear, strawberry , banana and clementine boats and everything worked super well to dip into . Smelte hvit sjokolade i mikro Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Sv: Lær meg å smelte sjokolade ! Jeg pleide å bruke mikrobølgeovn , men så fikk jeg sjokoladesmelter til jul, så nå bruker jeg den. Cup and Cakes: Smelting av sjokolade.


Verhit die oond tot1C. Forlovet med en flott mann på 34år. Voeg sjokolade by en los dit net so — ongestoord vir 2-minute. Da vil ikke den resterende sjokoladen smelte . Det som er særlig viktig når du skal smelte sjokolade er at dette skjer på svak varme - og i vannbad.


Sjokolade temperering. Har du ikke marmorplate og rene sparkelspader kan du enten smelte sjokoladen i mikrobølgeovn , eller du kan gjøre som meg – smelte den i . Sif die bruismeel en koeksoda by en vou dit by die eiermengsel in.

En annen metode som som passer godt for sjokolade er å smelte i mikrobølgeovn på lav varme inntil sjokoladen har smeltet. Når du smelter sjokolade i vannba er det viktig å ikke få vann i sjokoladen. Da ødelegger du den, forklarer hobbykonditor Roman Skofteby. Lær om smelting, temperering og anvendelse av sjokolade.


Temperering starter med at du først smelter sjokoladen til en høy temperatur slik at. Rr om og kjr deretter noen smelte sjokolade i mikrobølgeovn 15. Ikke la vannet treffe bollen - da risikerer du at sjokoladen klumper seg. Alternativt kan du bruke mikrobølgeovn.


Bruk middels styrke i mikroen. Rør og mål temperatur mellom intervallene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg