onsdag 16. mai 2018

Sunne dessert muffins

Livet er bedre med dessert i magen. Det er ikke et offisielt utsagn, men det burde det være. Uansett om du gjør noe gøy alene eller med venner, blir den . Muffins med herlige store jordbær er bare helt fantastisk godt.


Sunne dessert muffins

Desserter trenger ikke nødvendigvis å være fulle av sukker. Sjokolade- og bananmuffins. Sunne bananmuffins til 1kalorier.


Nå kan du bruke dem til å lage en deilig hverdagslig dessert eller et søtt men sunt mellommåltid. Dette er muffins fulle av protein, de er smakfulle og sunne. Frokostmuffins , lunsjmuffins , middagsmuffins , dessertmuffins. Her er oppskriftene . Ingenting er som lukten av nystekte muffins , og med hint av eple og kanel kan det ikke . Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert , pyntet med . Saftige muffins med blåbær og havregryn som alle barn vil elske.


Sunne dessert muffins

Derfor passer det perfekt å lage sunne sjokolademuffins som. Like gode som mellommålti sunn kveldskos, turmat, kvardagsdessert eller til . Jeg serverer kjernesunne brownie- muffins gladelig til både hverdags såvel som til. Forberedelse minutter. Jeg valgte å bake saftige jordbærmuffins med hvit sjokolade. Sukkerfrie jordbær- og hvit sjokolade- muffins fra DedicationKristine er en herlig sommerdessert ! Hele familien vil elske.


Bananmuffins med havre er et perfekt lite mellommåltid. SUNNE SJOKOMUFFINS MED SJOKOLADEGLASUR. På våre kurs gir vi deg kunnskap og motivasjon, hjelper deg til å finne frem til de små endringene i kostholdet som gir størst effekt på vekten. Sunn muffins er faktisk mulig.


Sunne dessert muffins

De sunne bringebærmuffinsene er ifølge matbloggeren prima til både frokost, lunsj, matpakke, dessert og . Lune skogsbær med mager vaniljekesam passer perfekt som dessert eller som tv -kos. Vel, der tar du feil – for heter kokken Kristine Weber, så er de både sunne og nydelig på. Nydelige sjokolademuffins basert på kesam og myoprotein. Sitron- muffins Ovnsbakt karamell- pannekake Peanøttog- sjokolade- cookies . BLÅBÆRMUFFINS : Er supergodt til kaffen i helgen. Plommesuppe: den perfekte dessert (1kcal per porsjon) . Dersom du har noen overmodne bananer liggende, er det en god grunn til å bake.


Herlige muffins som passer både i matpakken og som kos. Dette kan være en digg frokost, men passer også perfekt som en sunn dessert. Overrask barna med en sunnere dessert , eller legg dem i matpakken! Sunnere muffins med bær er helt toppers til skolestart!


Legg de med matpakka, spis til frokost om det haster eller ha klart som etter-skole snacks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg