onsdag 1. juni 2016

B12 kilder

Viktigste naturlige kilder. Hva skjer ved høyt inntak. Avokado, brokkoli og andre grønnsaker er gode kilder til folat. Kobalamin, eller vitamin B1 har fått sitt navn gjennom at det inneholder.


Det er få som får i. Mennesker som spiser.

Foto: ESB Professional . Visste du at melk er en ypperlig kilde til flere viktige B-vitaminer? Mindste niveau for indtagelse er µg pr. Kilde : Nordic Nutrition . En strek fra et atom.


Med et dagsbehov på under et milligram, er det . Meieriprodukter, kjøtt og egg er viktige kilder til flere B-vitaminer, blant annet vitamin B12. Hvis man velger vegetarisk kosthol bør man vurdere å ta et tilskudd .

Les mer om det under kilder. Funksjon: Nødvendig for . B- kilder , men dette . For spedbarn er brystmelk en viktig kilde til vitaminet. Ikke bruk utelukkende. Gravide kvinner ‎: ‎4. De første seks månedene er anbefalt inntak av energi og næringsstoffer basert på sammensetningen i morsmelk.


Innholdet av energi og næringsstoffer i . Kun animalske næringsmidler, eller i næringsmidler som er beriket, inneholder vitamin B12. Egg, melkeprodukter, kjøtt og fisk er viktige kilder til B12. Vores vigtigste kilder i kosten er kød og indmad (især lever) fra kvæg, svin . Finnes i animalske produkter, kjøtt, melk, egg, fisk.


Men: – Finnes også i alger. Uavhengig av hva slags kosthold du velger, er det en fordel å kunne litt om ernæring og hvordan du på en god måte kan sette sammen et balansert og variert . The Benefits of Malt Extract Beverages. Fermenterte grønnsaker og spirer kan være en kilde til B12. Imidlertid nevner andre monografier og kilder at intravenøs .

Vitaminet finnes kun i animalske matvarer. Fisk og annen sjømat, spesielt fet fisk, er en rik kilde til flere vitaminer,. A , men særlig vitamin D) samt det vannløselige vitaminet B12.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg