onsdag 1. juli 2015

Dyrlege priser

Lurer du på hva de ulike tjenestene hos veterinær koster? Er det viktigst at veterinæren har rimelige priser ? Beliggenhet, utstyr og kompetanse har stor innvirkning på prisen. Kloklipp (hver 5.kloklipp er gratis), kr 25-.


Sjekk hva det koster hos din dyrlege.

Her finner du priser ved AniCura Dyreklinikk Sørlandet. Det kan i mange tilfeller være vanskelig å gi eksakt pris på forhån blant annet når det gjelder tanntrekk (der tidsbruk kan være vanskelig å forutsi) og . Evidensia Lørenskog Dyreklinikk tilbyr behandling innen tenner, operasjoner,. Noen ganger er det vanskelig å gi en eksakt pris på et inngrep fordi det er . Vi tilbyr også akuttelefon til kl.


Man skal ikke robbes for å ta med kjæledyrene sine til dyrlegen , og derfor har vi rimelige priser på Stange Dyreklinikk. Dyrenes Venn Eiker en dyreklinikk lokalisert i Krokstadelva på Krokstadsenter. Se pristabell på denne siden.

For andre priser kontakt oss ved klinikken. Her er en oversikt over de mest benyttede tjenester. Ta kontaot om dere har andre spørsmål. Er du lei av forskjellig dyrlege hver gang du har behov for veterinær hjelp?


En dyreklinikk kan i prinsippet ta hva som helst for tjenestene den tilbyr. Det er uforståelig at det skal være så stor forskjell i pris på samme . Reisekostnader kommer i tillegg til prisen på tjenestene. Veletablert smådyrklinikk med engasjerte dyrleger og lang erfaring. Priser er veiledende og vil kunne variere etter individuelle forhold.


Utskriving av pass kr. Alle priser er veiledende og med forbehold om endringer. Vaksine, hund og katt kr 72-. Under følger noen av de vanligste prisene ved klinikken. Prisene er satt på oppdelte punkter.


Vennligst ta kontakt for pris ved operasjoner, tanntrekk eller sykdomsutredninger da pris på slike. Under finner du prisene på våre vanligste tjenester. Hvis du ikke finner det du leter etter, eller .

Utdrag av Prisliste. Spør oss om pristilbud! Vi på Alver Dyreklinikk har en lidenskap og engasjement for pasientene og faget vårt.


Her vil du finne priser på våre mest vanlige tjenester som vaksinering, . Du vil også finne prisene våre i resepsjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg