tirsdag 28. juli 2015

Laks på grillen i folie

En enkel måte å grille laks på er å ha alt i en foliepakke. Har du ikke grill kan du også tilberede denne i stekeovnen. Få en enkel oppskrift her. Vask, rens og del opp fisk og grønnsaker.


Fordel grønnsakene på aluminiumsfolie og legg laksefiletene over. Strø på litt salt og pepper.

Pakk inn og stek på grill. Bre rundt folien så du får en tett laksepakke. Server straks, gjerne . Laks i folie er en sikker vinner. Det vil si: det er den sikre måten å grille laks på.


De færreste tar sjansen på å legge laksen rett på grillrista. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen. Hvis laksen er uten skinn, legger du den i en skål av folie.

Dette er en enkel oppskrift på laks i folie. Den lages med vårløk, sitron - og ferdig saus. Her er en superenkel oppskrift på laks i folie - som er ment for grillen , men kan finfint også bakes i ovnen. Pensle både laksefiletene og risten med olivenolje før du begynner å grille.


Legg den på smurt folie eller med skinnsiden ned. Som nevnt i tidligere innlegg så er sommertid også grilltid. Du kan tilberede alt på forhånd og du . Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen. Tilbehøret finner du i oppskriften.


Fisken er ferdig etter ca min. Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen.


Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Grønnsaker og fisk i folie. Hva er vel enklere enn å legge en pakke med grønnsaker og laks på grillen ? Veldig få ting er enklere og bedre på grillen enn laks , men mange.


Om du ikke har en slik form, så kan du også bruke aluminiums folie , men . Det er mange som vegrer seg for å legge fisk på grillen , mye på grunn av.

Dryss gjerne litt grovt salt på folien før du legger på fisken, så får du . Grillet laks er super sommermat. Legg fisk i folie , eller på et par skiver sitron, og du er sikret at den ikke fester seg i grillristen. Brett folien rundt fisken, legg den på grillen og legg lokk over om du har. Lag gjerne foliepakkene kvelden i forveien, ta dem med ut på tur og grill dem på et bål! De kan også slenges på grillen eller . Legg folien dobbelt, så den ikke går i stykker på grillen.


Poteter, eple, laks og pepperrot passer fint sammen, men det er nok den magiske sausen, . Fisk og grønnsaker i folie er en skikkelig smart fiskemiddag. IKKE BARE LAKS : All slags fisk kan grilles uten å tine først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg