fredag 17. juli 2015

Babyteppe alpakka ull oppskrift

Olea babyteppe pinne 4. Viser til (av produkter). RINDSEM MARION LOUISE, Øysteins gate. Dreamline Sky, Dreamline Soul. Skjem bort minsten med dette nydelige Deluxe babyteppe.

Det er heklet i Twirls Deluxe som er 1 bløt bomull i fantastiske fargekombinasjoner. Dette pleddet i myk økologisk bomull har et nydelig mønster på begge sider og kommer fort til å bli en favoritt hos de minste. Et lett og koselig babyteppe fra Nofred formet som et løv.


Passer like fint som leketeppe til babyen som til de litt eldre som legger seg for å lese en bok eller se en . Jeg har kost meg med å lage til Morskjærlighet fra Jorid Linvik. Et uuutrolig koselig babyteppe. Garnvalget falt på Soft Lama Fine (en favoritt for tida).

Gratis oppskrift til babyteppe og dukketeppe i Merini Timian babyteppe og dukketeppe, gratis oppskrifter. Velg størrelse, ONE SIZE. Babypledd – Sutteklut – Fleece – Baby – Newbie – KappAhl. Jeg har ferdigstilt mønsteret til dette babyteppe , og jeg har kalt det Markens Grøde babyteppe.


Mønsteret har blitt teststrikket for veldig lenge . I dette heftet har vi samlet oppskrifter på vakre og praktiske babytepper i lamull. Ditt sted for alt du trenger til barnet! Og for at livet som småbarnsforelder skal bli litt enklere, kan pleddene våre . Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting.


Babyteppet er strikket i fin, myk 1 økologiske bomull. Den kan brukes lenge, samt at man kan ha den som et minne for resten av livet. HUTTEliHUT baby blanket – camel. ColorWool - den beste ulla til de fineste barna. Her finner du ullklær til baby fra merker som Joha, Janus, HustClaire, Disana og Cosilana.


Ferdig måler babyteppet x 90cm. Mor Signes babyteppe.

Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Rundpinn 80cm bambus. Colin babyteppe , i natur Pure Eco Wool, fra Dale Garn. Kjøper du strikkepakke hos oss får du alltid med gratis strikkeoppskrift på papir.


Og ønsker alle newbies, og alle dere som har lyst til å strikke Louise Angelicas vakre babytepper – i de fineste garntypene i økologisk ull, pima bomull og . Leila Hafzi design, mykt og deilig babyteppet strikket i Sandnes Alpakka Silke. Produkt navn: A til Å, Produkt navn: Å til A. Sebra Heklet babyteppe , rosa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg