torsdag 25. oktober 2018

Sterilisering katt pris

Vi tar forbehold eventuelle prisjusteringer som ikke er oppdatert på nett. Rutinebehandlinger:. Sterilisering (kastrering) hunnkatt SAMLEPAKKE 1: Sterilisering.


Bestill tid for kastrering av katt : Kastrering. Body er inkludert i prisen. Visste du hvorfor nesten ingen katter i Norge steriliseres , men blir kastrert?

Klikk her for å lese mer om vaksinasjon av hund og katt og hvilke sykdommer . En prissjekk før du drar til veterinær kan være et godt tips. På tide å sterilisere eller kastrere katten din? Vi har fast tirsdagskampanje som gir deg en god pris og gjør det lettere for oss å planlegge hverdagen. Hos Evidensia er hver klinikk unik og har sine egne priser.


Her er en side med link til alle prislister for klinikker som tilbyr kastrering katt. Finn din favorittklinikk i . Begge har hatt katter selv i barndommen, og er forsåvidt godt vant og kjent med deres behov o.

Hvor mye koster det å sterilisere hunnkatt ? Pris på kastrering katt ? Flere resultater fra forum. Vaksine hund: fra 66-. ID-chip, vaksiner . Siste fra Aktuelt.


Noen av våre priser : Konsultasjon inntil minutter Kr 70-. Kontroll 5-minutter Kr 44-. I disse dager er kampanje for sterilisering av katter. En del behandlinger kan bl.


Det samme gjelder ved . Rabies vaksine, inkl. ID-merking, elektronisk chip inkl reg. Kastrering hannkatt . Dyreidentitet, 56-.


Hos hunnkatt innebærer det at eggstokker, eggledere og livmor fjernes kirurgisk. Ved sterilisering avsnøres dyrets eggledere, men eggstokker og livmor fjernes .

DYRT: Å dra til veterinæren er med hunden eller katten er ikke billig. Våre priser blir fastsatt ut ifra våre utgifter. Vi er alle oppriktig glad i dyr og gjør vår del av. Ved spørsmål eller prisoverslag på andre operasjoner og tannbehandlinger kontakt oss gjerne på telefon eller mail. Utredning og behandling utover standard konsultasjon: timespris.


KAMPANJEPRIS FOR KASTRERING OG STERILISERING AV KATT OGSÅ I SEPTEMBER. Foto: Olivia Markström. Distriktsveterinärerna jobbar för att du enkelt ska veta vad vanliga ingrepp kostar.


Därför har vi skapat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg