onsdag 3. oktober 2018

Gravid slutten av mensen

Ha potetmosen som et lag over og dryss revet ost på toppen. I mange år mente man jo at fredag var ensbetydende med hyrdepai. Men paien, lammekjøtt og grønnsaker under et lokk av potetmos , fikk oss. Gjeterpaien ble ganske raskt døpt om til hyrdepai , og dermed var to . Kutt opp kjøtt, sopp og løk og ha over.


Kyllinggryte med rød curry.

Hyrdepai med grov potetmos ,broccoli og blomkål gratinert. Potetmos er en populær sidefarge. Sånn basic så består det av potetmos , grønnsaker (om du vil), kjøttdeig og ost. Noen ganger er det så vanskelig å vite hva vi skal ha til middag.


Anyway så var jeg litt fysen på potetmos og siden jeg fant både bacon og kylligfilèter i fryseren så ville jeg prøve å lage en liten vri på hyrdepai. På toppen, et lag med hjemmelaget potetmos. I dag skal jeg dele en oppskrift med dere!


Du kan fint bruke karbonadedeig, skummet melk og ikke smør i potetmosen.

Gartnerløkka barnehage. Denne oppskriften passer for en avdeling på 18. Lag potetmos og bre den utover brokkoliblandingen. Har lest om denne retten mange ganger på middagstrådene, så nå tenkte jeg å prøve Men, mangler oppskrift da. Ta paien ut og fordel potetmosen over kjøttmassen.


Er det godt forresten? Kjøttdeig med grønnsaker i bunn, potetstappe over der og ost på toppen! Lages i stekeovnen i en ildfast form! Legg på en tier ved kjøp av potetstappe og bruk kjøttdeig i stede for pølse og man har en. Dersom du vil kan du ha potetmosen i en sprøytepose.


Lag små rosetter på kjøttdeigen. Eller bare ha potetmosen på toppen av kjøttdeigen). Porsjonsstørrelse: porsjon. Revet eller skivet ost. Skal jeg oversette Sheperd`s pai til norsk må det vel bli gjeterpai, eller hyrdepai.


Gjerne tilsett et par spiseskjeer parmesan i potetmosen. Så gryta og litt frosne grønnsaker før du topper med event mer mos og ost.

Vi spør deg - er der noe annet måltid som tar deg tilbake til barndommen din, mer enn en stor tallerken med hyrdepai med kremaktig potetmos og rik, kjøttig saus . Kjøttdeig og grønnsaker i saus i bunn, hjemmelaget potetmos over og toppet med ost. Menyen er enkel, engelsk matlaging. Boeuf Bourguignon med potetmos. Kone hadde grillet jumbo reker.


Begynn med makaroni og avslutt med potetstappe ,sprut på litt ketshup,og. Middag: Lammeskank med potetmos , sopp. Lasagne, hyrdepai , pølselapskaus. Søk på Tacosnadder, så finner. Kokt kjøtt dekket med tykk toppet kremet potetmos er også en kake hvis du er.


I en hyrdepai er kjøttet lam (det er en anelse i navnet), men i en hytte er det biff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg