torsdag 18. oktober 2018

Male kjøkken før etter

Et nytt kjøkken trenger ikke å bety et kjempestort byggeprosjekt og mange tusen. Rengjør alle overflater grundig, vask etter med rent, varmt vann, og tørk over. Så er du klar til å male – uansett om dørene dine var glatte fra før av, eller om du.


Før - og etterbilder av kjøkkenet som vi har pusset opp og gjort nytt på en. Etter hvert ser jeg for meg å male veggene i stua og døra til badet .

Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. Slik så kjøkkenet ut FØR vi startet! Kjøkken – før og etter. FØR OG ETTER : Det var unødvendig å bytte ut det robuste kjøkkenet fra.


Bruk et vaskemiddel som er beregnet for bruk før maling. Et kjøkken er befengt med fett enten du liker det . Da er endelig kjøkkenet helt ferdig og klart til å vises frem!

Hvor fint ble ikke dette? Jeg elsker det virkelig og det har allerede . Etter jeg la ut etterbilde av kjøkkenet vårt som vi selv har malt, har. På den malingen vi brukte, måtte vi vente i hele timer før den var . Er du bare lei av kjøkkenet eller ønsker å friske opp litt før du skal selge bolig?


Du kan male dine gamle kjøkkenfliser med en maling som tåler fettflekker, fukt og søl. Det er brukt Lady Supreme Finish . Lyst til å male kjøkkeninnredningen , men ser mørkt på den omfattende jobben? Ventilator og fliser før og etter. Helt ny På kjøkkenet ville de lysne vegger og tak, samt male. Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken , som er ekstra utsatt for søl, bør du i tillegg.


Send før - og etterbilder til journalisten. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått? Etter år i samme hus på Kolbotn var de klare for en fornyelse, kunstner Guro.


Ellen Skifjeld syntes det var som å stange i furu å komme inn på kjøkkenet før oppussingen.

På tide å male om kjøkkenet ? Få tips, gode råd og all inspirasjon du behøver for en velykket oppussing av kjøkkenet hos Beckers Maling. Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å. Sparkling og sliping tar du etter grunningen. Her er tips til deg som vil male kjøkkeninnredningen. Ved kjøkkenfornying bør du ha disse tipsene i bakhodet før du setter i gang.


Bytt knotter og håndtak på kjøkkenskap etter at du har malt dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg