mandag 22. oktober 2018

Kina mat

Kinesisk mat er en severdighet i seg selv. Vi har valgt ut tradisjonelle kinesiske retter du bør smake på reisen din. Se mer på Asiatours. Velkommen til Ming Restaurant Harstad!


Kina Mat vanse take away. Leter du etter kinamat i Trondheim?

Hos oss kan du bestille utkjøring av take away fra restauranter som tilbyr kinamat levering i Råde. Pass på hva du setter spisepinnene dine i. Bestill mat raskt, sikkert og enkelt på nett! En kinesisk hovedrett kan inneholde flere hundre kalorier. Vi holder til på Torgallmenningen i Bergen sentrum.


Nyt maten i restauranten eller bestill Take Away fra vår meny! China Restaurant er en kinesisk restaurant på Strusshamn Senter i Askøy. Vi serverer hjemmelaget kinesisk mat med oppskrifter fra det kinesiske kjøkken.

Mange nordmenn liker kinesisk mat. Men det er asia mat og det finnes sushi typer som ikke er fra japan men kina og korea osv. Det er snakk om vin av ypperste klasse, som kommer til å tære godt på det (kanskje) magre januarbudsjettet, . Stengt på hver tirsdag! Vi har servert kinamat i mer enn år, og er stolte av å fortsatt kunne tilby det . Er du på utkikk etter byens beste kinamat , da har du nemlig kommet til riktig sted. Vår appetittvekkende retter vil definitivt gi paletten smaker som både er unik og . Nyt din smak for tradisjonell kinesisk mat under denne 3-timers kulinariske turen i Shanghai.


Vi leverer raskest i byen! Ta deg ned den berømte Yunnan Roa stopp på flere restauranter . DET KINESISKE KJØKKEN. Szechuan Restaurant befinner seg i hjertet av Trondheim. I en avslappet atmosfære får du utsikt over handelsgaten, . Kinesere på besøk i Norge foretrekker norsk kinamat fremfor tradisjonell norsk mat.


Ingenting å utsette på appetitten rundt bordene på Beijing . Vi satser på kinamat med høy kvalitet. Hos vår fast food avdeling, får du raskt måltid. I restaurant på etg.

Vår mat gav oss pris för bästa kinesiska krog i Europa på Asian. Her tilby vi klassisk kinamat og tradisjonelle norske rettar. China House har restaurantar i Sogndal, Voss, Odda og Årdal. Restauranten ligger i hjertet av Alta sentrum, der den gir kundene et avslappende sted å hvile og å spise deilig kinesisk mat.


Uansett hva vi forteller deg om . Som wokar, nudlar, vårrullar och dumplings. Hitta inspiration bland våra kinesiska recept. Svinekjøtt i sursøt saus med ris kr 7- pr pers.


Heimelaga vårrull kr 2- pr stk. Biff Chop Suey Marinert biffkjøtt med wok i soyasaus kr 7- pr . Vi håper du blir fornøyd med ditt besøk her, og ønsker deg hjertelig velkommen til vår restaurant og cafe. Vi har følgende åpningstider: mandag - torsdag:k1 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg