torsdag 2. august 2018

Heklet lyslykt mønster

Nå kan du hekle dine egne bomullspads i et vakkert mønster - velg selv favorittfargene dine. De er enkle å gå til og er kjempe-dekorative på badet. Potholder ser veldig imponerende ut og vanskelig( heklet ) stjerne.


Ordningen, derimot, viser at alt genialt er enkelt, og hvis du kjenner de grunnleggende . Her er en liten sammenligning mellom heklebetegnelsene i Norge, Amerika og England. Utfordringen når man hekler etter engelske oppskrifter .

Smooth julestjerne , 2kr, Markslöjd. Stjerne med stjernemønster. Lag din egen stjerne av grillpinner og fest dem med buljongtråd eller teip.


Adventsstaken sprer lys og varme, og er et kjærkomment tilskudd i interiøret i desember. Les blogginnlegget om heklet julepynt, og finn idéer til julepynt du kan hekle - også for deg som ikke er øvet hekler. Liten heklet julestjerne i bomullsgarn.


La meg gjette på en ting: lys er en del av julepynten din. Denne Pinnen ble oppdaget av Lise Berg.

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Utforsk denne tavlen til torandkate på Pinterest: julestjerne hekla. Se flere ideer om Julestjerne , Hekling og Strikking. I denne DROPS video viser vi hvordan man hekler julestjernen i DROPS Extra 0- 867. Heklet adventstjerne med lys.


Instagram posts - Gramho. Perfekt til å henge opp i vinduet el. Du trenger ikke å redd med de beste høy kvalitet Julestjerne Med Lys det sikkert øke skjønnheten av alle rommet av bolig. Den vakre, dristige julestjernen er symbolsk for juleferien, og en hekleversjon gir.


I vårt juleverksted har vi strikket og heklet jula inn i hver en krok slik at du virkelig skal få mye spennende å velge i. Du bestemmer om den skal være rø. Hekla bordstjerne 40cm høy Sort Adventstjerne med Led lys. Jeg har brukt garn av typen Drops Muskat, med fargene syrin, lys isblå, lys.


Jeg har heklet min store stjerne i Drops Muskat i fargen hvit, med heklenål str 3. Elektrisk julestjerne med led lys til vindu, elektriske. Den er mye finere i virkeligheten. Søt liten snøkrystall som man raskt hekler flere av på en kveld.

Selv om jeg egentlig jobber med . I ensfarget eller flerfarget design, med eller uten lys , trylle stjernen frem en koselig og varm . Legg til i Moodboard. Produksjonsmetode: Gratis mønster. Nytt babyteppe ferdig i 1 bomull#129392;Fargene lys lilla og syrin.


Få lys julestjerne med Del på facebook Abonner på KK magasinet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg