fredag 13. april 2018

Rullekake med mokkakrem

Er det noen som har tatt vare på heftet fra Norsk ukeblad med oppskrift på rullekake med mokkakrem ? Heftet med sjokoladekaker var i bladet for et par år siden. I ovn ved 225° i 6-minutter Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Bland mel og bakepulver og vend det i eggedosisen.


Smør røren jevnt utover papirkledt. Jeg elsker denne rullekaken !

Og det er jeg sikker på at du kommer til å gjøre også. Med mindre du har aversjon for sjokolade og andre søte, . Dette blogginnlegget er skrevet av Kristine Ilstad fra Det søte liv. Denne rullekaken har jeg gjort suksess med . Budapestrull med mokkakrem , Daim og bananer. Bre pisket mokkakrem jevnt oppå den kalde kaken. Kombinasjon av mandler, marengs, mokkakrem , banan og daim gjør denne kaken bare helt.


Sjokolade rullekake med mocca krem.

Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen de tørre ingrediensene og vend inn i eggedosisen sammen med varmt vann. Hvis du ikke har morsdagskaken klar enda bør du lese videre, kanskje er det rullekake du skal imponere mor med i år? I denne oppskriften på rullekake er selve rullen med sjokoladesmak, mens fyllet.


Rullekake med sjokoladekrem på 1-2-3! Det er rett og slett store og gode muligheter for at denne rullekaken kan bli din nye favorittkake! En saftig rullekake med tre ulike typer sjokolade. Fikk så sykt lyst på Snickers her en dag og søstra mi gnålte om rullekake. Mørk sjokoladekake med mokkakrem – Grys kjøkkenskriverier.


Oppskrift på saftig sjokoladerullekake fylt med en myk og deilig kaffekrem. Toppet med salt karamell og hakkede peanøtter. Denne sjokoladekaken er saftig og kjempegod. Smaken er det likevel.


Mette Blomsterberg legger mokkakremen som en topp på kaken, så har hun pisket krem utenpå som. Her har du oppskriften på en herlig, luksuriøs rullekake som er fylt med sjokolade, hasselnøtter og banan. Stor rullekake med karamellkrem og bringebær. Denne kaken er et syn for øyet og en herlig smaksopplevelse med romkrem og mokkakrem.


Jeg har aldri bakt rullekake , så da var valget lett siden Anne Spurkland har.

Er også mer væske i mokkakremen enn i bringebærkremen, men . FLOTT SYN: Charlotte russe består av fromasj og rullekake som er montert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg