Varemengde: 1kilo. Leverandør: GRILSTAD AS. Opprinnelsesland: N. Ingredienser: Lårstek . Helomvending fra været som var i går, har gjort at vi har vert inne og kost oss i varmen i dag.
Til middag har jeg laget hjortestek ! Smakfullt og mørt kjøtt,. This Pin was discovered by Else Gunvor Kristensen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi har skapt et mateventyr fordi vi er mange som står sammen.
Og i Norge begynner det etter hvert å komme mange . Hjort er et utrolig smakfult dyr. Hva er bedre enn en saftig og smakfull hjortestek ?
Nå er påskeaften rett rundt hjørnet, og på de fleste bord i det . Vi tilbringer påsken på hytta. Sola skinner fra skyfri himmel og føret er fantastisk. Det betyr masse uteti og et håp om at maten skal . Det litt spesielle med denne måten å lage steik på er at vi bruner den i en jerngryte - som blir med videre inn i steikeovnen. Har fått en hjortestek av en storviltjaktende kompis, og den lekkerbisken skal til pers nyttårsaften sammen med viltsaus, kantareller, . Vi serverer den med . Jeg synes det er litt for tidlig å ta helt av med julematen. Men viltkjøtt sesongen er vel ikke over… Her i huset er vi ville etter vilt og denne . Her har eg langtidsstekt hjortesteika på veldig lav varme . Denne deilige festmiddagen bør du prøve når du skal unne deg det lille ekstra.
En imponerende, men enkel rett med . Sveiohjort av ypperste kvalitet og tiner. Jeg har laget mye elg og rådyr steik, men er ganske fersk på hjortestek. Dette er mammas måte å servere vilt på og denne gangen valgte hun hjort men reinsdyr eller elgstek . Når det er litt surt og kaldt ute er det godt med litt ordentlig kjøtt og gjerne en litt kraftig saus, men selv om man har hjortestek på menyen .
Holdbarhet : 7 ingeborgskokebok. En deilig hjortestek laget på lav varme og over lang tid. Et alternativ er utbenet hjortelår som . Skal lage hjortestek.
Noen som har noen gode forslag til litt spennende . Utgangspunktet for denne bloggen var jo absolutt brødbaking, men morgenbrødet gjør andre ting enn å bake brød - han lager også middag. Høsten er en spennende mattid. Denne gangen lager Beate Hannisdal en hjortestek av flatbiff med rotgrønnsaker og stekte potetskiver.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.