torsdag 22. februar 2018

Shopping i kina

Alt du trenger å vite om shopping i Beijing. Les om shopping , markeder, shoppingsentre og suvenirer i Beijing i Kina. Jeg var selv i Beijing for omlag seks måneder siden.


Det er en flott men ganske kaotisk by å besøke. Når det gjelder shopping er ikke Beijing .

Ser ut til at jeg skal reise til Kina i vår (Bejing). Er det noen som har tips til hva jeg skal kjøpe? Kina brukar anses vara ett riktigt shoppingparadis och på alla resmål finns en mängd försäljningsställen.


I vanliga affärer och varuhus finns det mycket . Mesteparten av det du kjøper av elektronikk, dingser, klær og mye annet er produsert i Asia. En stor andel i Kina. Når du kjøper disse produktene går de . Våre beste tips om Kinas største shoppingby - Her finnes shopping i verdensklasse, en av verdens mest fotograferte skyline og en .

Reisetips og praktisk informasjon for Kina. Finne bra og billig overnatting, spise kinesisk mat, shopping i Kina. Shanghai hyllas som ett “ shoppingparadis ” och “Österns Paris”. Med det sagt, när du är i Shanghai är shopping minst lika viktigt som andra . Wangfujing är den mest kända gatan i Kina och drar till sig uppmärksamhet från hela världen.


Både utlänningar och . Jag älskar den här gatan och tycker att den har bäst shopping i Peking. Den här artikeln handlar ju om shopping i Kina. En rundreise som tar oss til metropolene Shanghai og Beijing samt Kinas største. I tillegg til et gedigent program har vi også god tid til shopping på egen hånd. Men i april ligger både industriproduksjon og detaljhandel litt bak forventningene.


Etter en natt på toget ankom vi Shanghai kl . Kina har lagt ut på en storstilt shoppingrunde i verdens kriserammede næringsliv. Mange tigger om kontanter, og det har Kina godt med. Kina er et veldig populært sted for turister, og dens karakteristiske kultur og mange naturlige og historiske steder av interesse er et stort trekk.


Shopping i Shanghai og byliv i Beijing? Online- shopping i Kina er kæmpestort, og for to år siden begyndte vi at smelte de sociale medier og online-shopping sammen.

Hainan, for å forstå at du i Kina kan spare mye på din egen helse uten mye. Sør -Kina er best besøkt i november og desember, og omtrent. Sammenlign og bestill shoppinghoteller i Qianmen-gaten på Hotels. Bli med i vårt bonusprogram Hotels. Rewards og tjen bonusovernattinger.


Halvparten av butikkene til den sørkoreanske supermarkedkjeden Lotte i Kina er stengt. Kinesiske myndigheter skylder på brannforskriftene . Vi gleder oss veldig til vår andre hentereise til Kina , forhåpentligvis mot slutten av året hvis ventetiden holder seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg