torsdag 15. februar 2018

Blomsterbutikk på nett

Etablererkurs i Melhus. Flere aktuelle saker. Regional kompetanseutvikling. Yrkesmessen i Steinsvik Arena 14. Har du en idé du vil ha hjelp til å teste ut?


Blomsterbutikk på nett

Driver du din egen virksomhet og trenger påfyll for å komme videre? Hadelandshagen arrangerer en rekke kurs, møter og større samlinger gjennom året. Kurskalender og kurspåmelding her.


Skal du overta gård? Start Opp Salten har gjennomført etablereropplæringer og kurssamlinger i mange år. Tilbakemeldingene fra deltakere er gode. Røst kommune har vært i kontakt . Business start up – gratis etablererkurs for gründere. BUSINESS REGION BERGEN INVITERER PÅ ETABLERERKURS.


Blomsterbutikk på nett

Drømmer du om å starte din egen bedrift? Dette er kurset for deg som har en gründerspire i magen, en god idé du . Nå til vinteren skal Næringshagen i samarbeid med Pronero holde etablererkurs her på Orkanger. GRATIS etablererkurs arrangeres på Lillestrøm ganger i året Her fra kurset okt. Du kan når som helst få en samtale med profesjonell gründerveileder.


Hovedaktiviteten er etablererkurset , som blir arrangert kvart år i perioden januar til . Gratis etablererkurs. Dette Grunnkurset er gull verdt for deg som vurderer å starte egen bedrift! Også i Lofoten blir det etablererkurs i høst! Bli med på kurset som har kickstarta opptil flere av regionenes gründere.


Blomsterbutikk på nett

Egenandel kr 80- per deltaker. Prosjektet: Fabrikken Næringshage AS gjennomfører et svært spennende 3-årig prosjekt som har som målsetning å utvikle neste generasjons etablererkurs. Kurset gir deg nyttig kunnskap innen bl. Kanskje du trenger litt påfyll etter å ha holdt på . Vi ønsker å kartlegge veldig raskt hvordan status er for de som har deltatt på etablererkurset så langt, og setter stor pris på en rask . Planlegger du å utvide gårdsdriften med en ny bygdenæring? Fylkesrådet i Hedmark har besluttet å bruke millioner kroner til å videreføre tilbudet om etablererkurs fram til sommeren.


Eivinds veg tilbake etter ulykken - nå har han startet egen bedrift. Det er ikke avklart . Kurs for de som vil starte egen bedrift. Innovasjon Norge inviterer til flere etablererkurs – bl. Røros allerede i mars måned med oppstart 6. Klikker du HER så får du . To kurs er nå satt opp, ett etablererkurs og et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg