torsdag 22. februar 2018

Portveien 2 julesang

Portveien 2 julesang

Her finner du videoklipp av julesanger som Tenn lys, og alle de andre. Sjansen er svært stor for at minst en av julesangene du synger de neste dagene er. Han samarbeidet med . Ikke glem julesangene som minner deg om barndommen! Noen minutter med den vesle bjørnen og den vesle.


Portveien 2 julesang

Human-Etisk forbund har laget en liste med julesanger uten Jesus. Karius og Baktus julesanger og barnesang og Hanne . Bestillingsvare Sendes vanligvis innen -dager. HEFTE … FOR AVDELING VALBERGET. Og vi tenner våre lykter når det mørkner, osv.


Andreas: Samme som Gøran. Hvilken julesang er din favoritt? En av sangene har blitt en del av norsk julesangkanon : ”Tenn lys”.


Portveien 2 julesang

Men det var også innslag av en rekke andre julesanger , både på. I dette kretsløpet er det noen få julesanger som overlever, nær sagt på. Programmene ble sendt på NRK . Hun skal holde foredraget Retten til å . Eventuelt hvilke julesanger , om det er flere? En stjerne skinner i natt er en skikkelig god julesang for meg.


Arnfinn selv mener dette må være tidenes mest eksklusive julesang , i og med at. Length: 2min 21s Views: 370. Aleksanders fremføring av Prøysens julesang toppet det meste! Det lokale barnekoret fra. Husker du Portveien ? Trude Havdal Alternativet til juleforberedelsene jeg har PR nå kunne vært.


Eg huskar Eli og Teodor, Vertshuset Den Gyldne Hale (med tegn og tale), Amalies jul, Jul i Blåfjell, Portveien og det har sikkert vore fleire? Hele sulamitten er så langt på jordet at man rett og slett blir bekymret for den gode mannen man husket fra Portveien 2. Adventssangen Tenn lys ble skrevet av Eivind Skeie til Portveien 2. Jeg får lyst til å rope . Blir ein del julesanger fra filmer her nå, men sang, eller låt, nr. Sangen komme opprinnelig fra Barne-TV-serien Portveien , men for . Sigvald Tveit laget sangen til NRKs barne-tv-serie Portveien. En latinsk julesang som er oversatt til norsk av tidligere biskop og . Adressen dit er faktisk Portveien ! For siste gang (fra portveien ). Gabriellas sång (fra Hildringstimen (Erik Bye) Himmel på jord (salme- julesang ). Tenn lys - som for lengst er blitt en av våre mest folkekjære julesanger !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg