onsdag 7. februar 2018

Matmuffins med spinat og feta

Matmuffins med spinat og feta

Her skal dere få et eksempel på at muffins absolutt ikke begrenser seg til den søte kategorien. Karbohydrater per muffins : ca. Hvorav fiber: ca gram. Oppskriften på grove muffins med ost, skinke og spinat finner du her på bloggen Mat.


Ha skinke, ost, fetaost , vårløk og spinat i en stor bolle. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til. Her kommer oppskrift på enkle, mettende og smakfulle matmuffins som du rører sammen i en fei. Her gir vi deg oppskriften på matmuffins med fetaost , soltørket tomat og basilikum. Prøv denne deilige oppskriften på ostemuffins med spinat , soltørkede tomater og oregano!


Matmuffins er høyt undervurdert. Hva smaker vel bedre til lunsj enn muffins full av godsaker som fetaost , spinat , soltørket tomat og svarte olivener? Hakk spinat og nøtter grovt.


Matmuffins med spinat og feta

Muffins skal slett ikke bare være søte. Disse ble i hvertfall veldig . La surre en liten stund i litt smør i en kjele. Smuldre osten, gjerne med en gaffel.


Vend spinat , nøtter og ost i deigen. Med en grunnoppskrift på matmuffins og tre fabelaktige fyll, kan du fylle fryseren med matpakker for neste måned. This Pin was discovered by Margrét Helgadóttir. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Matmuffins med spinat og feta

Fiber per muffins : ca. Ambrosiabrød er mest kjent i Stavanger-området, men burde bakes over hele Norge. Dette er en krysning av saftig julekake og store, myke rosinboller. Finn din egen smakfulle kombinasjon av grønnsaker.


I denne oppskriften har vi valgt å bruke soltørkede tomater, spinat og fetaost for en god smaksopplevelse. Hei,På tide med nok en oppskrift her inne. Den kan også fryses og . Dette er kjempegode matmuffins , som inneholder grovt mel og som likevel. Kombinasjonen fetaost , hakket vårløk og noen spinatblader er for . Lunsj med fetaost og spinat muffins har beregnet å. I går fikk jeg smakte på noen fantastiske muffins , og min første tanke var at disse. Tilsett finhakket spinat mot slutten, slik at den såvidt faller sammen.


Matmuffins med spinat og feta

Har i dag prøvd ut Møllerens matmuffins. Kjøpte posen billig for ei tid tilbake, sidan den skulle ut av sortimentet på den lokale Kiwi-butikken. English version along with Norwegian Norsk (English below): Skikkelig gode matmuffins som passer godt til matpakka, strandturen, pikniken, . I dag har jeg prøvd å lage matmuffins , og har valgt et fyll som jeg kun har. De selges på Bit i Oslo, og er vel egentlig med spinat og feta , men . Bland de revne potetene med egg, mel og smør, fetaost og mynte.


Eggmuffins med chorizo og brokkoli Pizzasnurrer med spinat , skinke, . Spinat og fetaost passer godt sammen. Denne Pinnen ble oppdaget av Torun Johansen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Apr Verdens beste grove matmuffins !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg