tirsdag 28. november 2017

Helsport spitsbergen sovepose

Helsport spitsbergen sovepose

Spitsbergen X-Trem er vår råeste vinterpose med twin-bag- system. Les tester og omtaler før du kjøper. I mitt hode betyr tallene på en sovepose mye mindre enn at f. Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb.


Helsport spitsbergen sovepose

Se 1på produkter, og sammenlign priser Helsportfra. Du kan se alle aktuelle avtaler, følge produkter og handle smartere. Sammenlign tilbud på helsport snøhetta sovepose fra våre nettbutikker og les brukervurderinger. X-TREM Teknisk info sovepose 1Lavvo Tilbehør telt 62. Ekstra romslig tunnelltelt med inngang både foran og bak, for de lange turene.


Stort udvalg af 3-personer fra Helsport. E-mærket webshop med dages returret og prismatch. Helsport er Skandinavias ledende telt og sovepose produsent!


Helsport spitsbergen sovepose

En forutsetning for en god natts søvn . Marmot Lithium Long, -2 sovepose Varm og komfortabel dunpose med lav. Norsk kvalitet från Helsport. Det er en sovepose som skal tåle ned til -grader, og som veier kg. Den består av to poser hvor innerposen er i dun.


Kjøp best i test helsport sovepose billig i nettbutikkene. En god og varm to-lags fibersovepose som gjør at du kan sove godt på de kalde høst-. Leter du etter helsport sovepose? Finn de beste prisene. Mammut Kompakt Down 3-season En meget komfortabel lettvekts sovepose.


Helsport spitsbergen sovepose

Været har variert fra sol. Pakker altid sovepose helt nederst, s telt, liggeunderlag expeed Urfolket i. Vinterpose for ekstreme . På sommeren velger jeg gjerne litt lettere klær og en tynnere sovepose enn det. Hva slags sovepose har du til vinterbruk? Er 1og denne posen finnes i kort variant, så digg å ikke bære på 25cm ekstra sovepose.


Sovepose , Herre , Længde 200cm. Bålet, teltet og hundene Øyvind og Alaska ligger i soveposen enda, nyter. Fonnfjell Superlight Tent blue. De har blant annet en sovepose som er spesielt utviklet for kvinner, basert på lang tids testing og forskning . Vestlendingen - Fjellforum.


Find helsport svalbard high camp tremannstelt telt no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg