fredag 10. november 2017

Bagorama

ALTERNATIV 2: KR 79- PER PERSON. Hos Coop Mega får du kjøpt Änglamark økologiske blåskjell, som er dyrket naturlig med omtanke for miljøet rundt blåskjellanlegget, og uten bruk av kjemikal. Salat med sjøkreps , litt luksus i hverdagen… Salat med sjøkreps.


Bland sammen hakket hvitløk, litt dill og chili ,. This Pin was discovered by Veronica Sæther.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Randi Elisabeth Belland er glad i stekt sjøkreps , men liker ikke. Levende sjøkreps , eventuelt frosne, rå – deles i butterfly. Gratinerte sjøkreps med hvitløk og urtesmør.


Beregn sjøkreps pr person til forrett og sjøkreps til hovedrett (ev mer hvis sjøkrepsene er små). Sprellferske sjøkreps med hjemmelaget smør! Sørg for at smøret er mykt, og bland inn presset hvitløk, finhakket chili og raspet . Her får du en nydelig oppskrift på gratinerte sjøkreps.

Kraft(av sjøkreps eller annen skalldyr). Fres løk, hvitløk, chili , sitrongress, limebla revet limeskall og ingefær i olje . Her er oppskrift på en eksklusiv forrett kreert av Gastronomisk Institutt. Sausen har han laget i en blender med ferske tomater, krydderurter, ingefær, hvitløk og chili. Dette er en oppskrift på en smaksrik suppe med sjøkreps , torsk og kveite.


Den er perfekt om du vil. Sjøkreps (skall, klør og hode, godt skylt). Finhakk løk, gulrot, sellerirot, chili og hvitløk. Dropp kjøttdeigen, Norges beste taco har sjøkreps , chorizokrem og ananassalsa. Dypp deretter alle sjøkrepsene i chili adobo-røren.


En superrask middag med fantastiske smaker av chili og hvitløk. Chilidmajones passer superbra til reker, krabbe, sjøkreps eller hummer. Ristet sjøkreps i chili - og hvitløk med hvitvinsdampet blåskjell, rødløkspure, syltet squash, marinert stangselleri og kremet pepperrotsaus.


Helstekt hjortefilet med . Håkon synes krepsesmaken kommer aller best fram med bare salt, pepper, litt olje og noen. I denne oppskriften har du reker, sjøkreps og blåskjell i pastaen sammen med.

Grillet sjøkreps med ramsløkmajones. Serveren sjøkrepsen med brø grillet sitron og grønn majones. Rekker og sjøkreps , og en ting til . Dagens forrett, posjert sjøkreps med cremè vinagrettè, agurk, mango, chili og svart caviar.


Serveres på salatseng kr 9- Lakserullade Skåret lakserullade med grønn urtesaus på salatseng . I New Orleans smakte jeg sjøkreps som var kokt i saltvann og chili. Glemmer aldri den smaken. Krydderet som fikk leppene til å prikke og . Mais, chili og smør gir meg umiddelbare assosiasjoner til USA, hvor det . Hummer med chili og appelsin.


Tangstekt torsk med skalldyrsaus og sjøkreps - Tangstekt torsk servert med skalldyrsaus, grønnsaksragu med sjøkreps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg