torsdag 23. november 2017

Fingerhekle lue

Fingerhekle lue

Skal jeg avsløre en liten hemmelighet? Det er lett å hekle lue ! For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg . I denne DROPS video viser vi hvordan man kan fingerstrikke. Lær et barn hvordan man fingerstrikker. I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og. Du fingerhekler en lang remse på ca 3-meter, kortere eller lengre, alt etter som . Votter, sokker, luer og skjerf er fine og lettlaga ting, som i tillegg er praktiske.


Fingerhekle lue

CPS på fingerhekling. Kreativ prosess: Fingerhekling. Rød eller blå lue med mønster til barn Lær Å Strikke Guide – Hvordan Felle Av Masker Hekle Teppe Til Barn i Bestemorruter.


Slik lærer du å hekle , lær hekling i dag med denne guiden på hvordan du hekler enkle masker. Legg til i mine favoritter. Speiderne kan også lære veldig . Du kan fortsatt trenge en lue – og slik hekler du den. Ei rund pute er dekorativt, og kjekt å hekle – rundt og rundt. Både å hekle litt, og å se utover frokostbordet og de hjemmelagede små eggevarmerne.


Fingerhekle lue

Oppe er den snurpet sammen med en rød snor som er fingerheklet av rødt ullgarn. Dette egget har fått seg en luftigere lue. Tovede sitteunderlag runde med fingerhekling og firkanta strikking. Jeg har laga sitte underlag av Cortina fra Sparkjøp men har laga den for en . Derfra fortsatte jeg å hekle til tøflene var lange nok opp på vristen, så snudde jeg. Du kan selvsagt hekle en lue i tynner garn og med tynnere krok også.


Fingerhekleren: Thomas Andre Johansen fingerhekler hver dag etter jobben på Lier ASVO. Målet er å komme i Guinness rekordbok. Pin på Laget med elever - Pinterest. Fortsett å legge garnet fra venstre til høyre og løsne garnet på samme måte, start med pekefingeren.


Fingerhekle lue

Slipp deretter den lille første trådenden som har sittet fast. Bufret Oversett denne siden Pusset og malt snømann, strikket lue , selvlaget dusk og fingerheklet skjerf. Her gjelder det å følge me for nå skal du hekle en remse. Eller hva det nå heter. Lue strikket med dobbel tråd Drops Flora, og en tråd Bling Effekttråd.


Denne edle kunsten kan f. Hubro i veien: Barneskjerf og lue Tekst: JENNY OG MARKUS. Heklenovise hekler lue Emms hobbyhjørne. Luftmaske er egentlig det samme som fingerhekling , hvis du kan det, bare med heklenål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg