torsdag 30. november 2017

Sesampanert laks med mango

Sesampanert laks med mango

Dette måltidet smaker helt fantastisk! Er det noe jeg aldri blir lei så er det kombinasjonen laks , mango , avokado, chili og søt soyasaus. Denne retten har jeg allerede ulike varianter . Pannestekt laks med knasende sprøtt skinn og fiskekjøttet så saftig at det smelter på tungen er fantastisk. Sørg bare for at skinnet er skrapet for . Soyaglasert laks med mangosalat og ris. Den treffsikre kombinasjonen av søtt, salt og syrlig, samt de fine fargekombinasjonene gjør denne retten til en sikker . Prøv sesampanert laks i bolle med asiatiske grønnsaker, ris, syltet.


Sesampanert laks med mango

Laks og sesamfrø er en uslåelig kombinasjon! Med det sagt skal jeg dele en sunn og digg oppskrift på sesampanert laks. Moden mango bidrar med sødme og friskhet til fisken og dressingen er søtet med hoisin - den karakteristiske kinesiske grillsausen som man lett kan bli helt . Kjøp Salmasalat med mango og chili og resten av ukeshandelen med ett klikk! Middagen er ferdig på 1-2- det er superenkelt . PANNESTEKT LAKS MED MANGO- OG AVOKADOSALAT OG. Ovnsbakt laks med grønnsaker og.


Sesampanert laks er en enkel, næringsrik og kjempegod hverdagsmiddag. Slik gjør du: Skjær opp laks og mango i så like terninger som mulig, tre bitene på et grillspyd. Salmalaks er så godt og sammen med mango , avokado, chilli og lime må det jo bare bli.


Sesampanert laks med mango

Her kommer oppskriften på en ny og genial hverdagsfavoritt, som allerede er blitt laget . Wok med sesampanert laks. Et raskt og nydelig. Grillet laks med mango.


Grove tortillalefser med gravlaks og sennepspoteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg