torsdag 22. september 2016

Saus til laks og pasta

Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. Pasta med laks og erter. Topp pastaen med laksefilet og nykvernet pepper.


Fem oppskrifter på pasta med laks.

Lett og godt med pasta med reker i tomat- og mascarponesaus. Foto: Norsk Sjømatråd. Her har jeg laget en rett med stekt laksefilet på en seng av pasta vendt i en smakfull saus. Ekstra godt blir det med revet parmesan på toppen.


Jacobs fiskekrydder gir retten det lille ekstra. Rask og enkel å lage til middag. Kremet laks med pasta kan ført bli litt uinteressant og jeg har derfor penslet.


Og mens disse to elementene gjør seg ferdig lager du sausen.

Kremet pasta med laks er en stor favoritt for mange i hverdagen, men kan du knepene som sørger for at laksen ikke blir tørr og sausen ikke for . Vil du ikke ha pasta , kan du selvsagt erstatte den med poteter. Om du ønsker kan du servere den med grønnsaker eller brød ved siden . En deilig pastarett med krydret laks , knasende sprø grønnsaker og smak av sommer. Snart har du en god middag med pasta og laks etter Lise Finckenhagens oppskrift. Kjøp Fersk pasta med laks , fløte og erter og resten av ukeshandelen med ett klikk ! En mild og god hverdagsrett med kremet saus. Kremet laksegryte med pasta med både fløte og creme fraiche er en sikker vinner.


Legg i laksebitene, og la stå rett under kokepunktet til laksen er knapt gjennomkokt. Smak til med salt og presset sitron. Vend laksen med sausen inn i kokt pasta.


Vend inn pastaen sammen med fløten, smak til med salt og pepper. Skjær laksefilet i strimler. Tilsett erter og laksestrimler. Sil sausen over den kokte pastaen og legg laks og erter til side. Laksespyd med søt chilisaus.


Laks og pasta syntes jeg er veldig godt.

Ta vare på dl av vannet som du bruker til sausen. Ha sausen over pastaen og bland godt. Jeg varierer også hva slags kremost jeg bruker til sausen.


Oppskrift på laks med pasta og grønnsaker i ostesaus til personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg