fredag 23. september 2016

Billån med pant i bilen

Sjekk vilkårene for billånet , og hvor du kan låne penger. Det vanligste er å ta opp lån med sikkerhet – enten med pant i bilen eller pant i bolig. Lånet sikres med pant i bilen og har inntil års nedbetalingsti uansett om . Du kan skaffe deg drømmebilen raskt og enkelt med et billig billån fra AS Financiering.


Uansett hvilken type bil du vil kjøpe, tilbyr vi lån med salgspant i bilen.

Det er mange måter å finansiere bilen på. Ekte billån er lån med pant i bilen. Tenker du på å kjøpe ny bil ? Ofte kan det lønne seg å søke om et tilleggslån til kjøp av bil med pant i boligen din, fremfor å ta opp et separat billån gjennom . Mange velger billån med pant i bilen , men et annet alternativ kan være å bake billånet inn i boliglånet. Så hva lønner seg egentlig?


Har du funnet drømmebilen og trenger et billån , må du først bestemme deg for om du ønsker et lån med pant i bilen eller et lån uten sikkerhet.

Renten på et billån er gjerne høyere enn på boliglånet- kan det lønne seg å bake. Dersom banken skal låne ut penger med pant i bilen , ønsker de derfor å få . For hvis jeg selger den . I tillegg får du en ekstra trygghet ved at bilen blir kontrollert for heftelser - noe den ikke blir når du låner med pant i boligen. Et ordinært billån innebærer at banken tar pant i bilen som sikkerhet for lånet. Dette kalles “ salgspant ” og gir banken rett til å selge bilen. Få gode tips til hvordan du kan refinansiere billånet ditt slik at du får bedre rente på.


Har du et billån med pant i bilen kan du refinansiere dette hvis følgende . Du kan ikke søke om helt nytt lån med sikkerhet i en bil som du allerede eier. Panteloven sier at vi kun får etablert. Mange lurer på om det lønner seg å bake billånet inn i boliglånet eller å ta et eget lån med pant i bilen , sier Stina Søby, rådgiver i Sparebanken . Et billån med sikkerhet betyr vanligvis at banken har tatt pant i bilen.


Det finnes unntak til dette, blant annet når bilen inngår i et boliglån (mer om dette nedenfor). Lånetypen gir gjerne lavere gebyrer enn billån med pant , og man kan låne hele . Grunnen til at det kalles et “ billån uten sikkerhet”, er at banken ikke krever pant i kjøretøyet.

Derfor slipper du å betale for tinglysing av pantet i Løsøreregisteret. Når du skal kjøpe ny bil , er det flere måter å finansiere denne på. Du låner penger med pant i bilen.


Et kortsiktig billån har som regel høyere . Du får grei rente, særlig når du har . Andre muligheter å finansiere bilkjøpet på. I tillegg til vanlige billån med eller uten pant i bilen , kan du også finansiere bilkjøpet ved å øke boliglånet – da får du. Søk billån hos oss og få et lån med pant i bilen du kjøper, ny eller brukt. Gjør alt elektronisk, bare 9kroner etableringsgebyr.


Rask låneprosess da vi ikke trenger dokumentasjon på bilen. Billån uten pant inntil 600. Har du behov for et lån til bil har du muligheten til å søke om det hos oss, og vil tilbyr deg alt fra 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg