fredag 9. september 2016

Badenymfene horten

Badenymfene horten

Inngang: Svømmehallen ligger i samme bygg som helsesenteret. Dere benytter hovedinngangen og går opp i 2. Bassenget ligger til høyre . Vervekampanje på Braarudåsen i Horten : Få på kurs for deg og en venn ved å notere navn på. Babysvømming - nybegynner (- mnd). GLAD NYHET Vi starter kurs på Braarudåsen igjen. Sidsel Sidsærks vei.


Badenymfene horten

Vi håper du får en super feiring. Mener de sa det kostet 2jeg da. Haukåsen skole på lørdager. HORTEN : Fra et stupebrett på rett over en meter, til fjellhylla i Jesusbukta. Arrangerer baby og småbarnssvømming, med kursteder i Oslo, Skjetten, Lillestrøm og Horten.


Alle vil til fjells i sommer. To glade badenymfer i Jotunheimen. Turistforeningens hytter melder om rekordhøye besøkstall i . Også på Løvøya i Horten var det flust av strandløver og badenymfer lørdag og søndag. Med grader i skyggen kastet mange seg ut i det . Utsikten mot Horten og fjordgapet er et skue for livsnytere.


Badenymfene horten

Fjordparken ble anlagt, var det kanskje denne stranda som trakk flest badenymfer. Badenymfene babysvømming. Kurs for baby/småbarn i Oslo, skjetten,Lillestøm og Horten.


Vi gratulerer vår instruktør Sandra med dagen i dag. Sandra jobber som instruktør på #braarudåsen i # horten. Check out # badenymfene photos videos on Instagralatest posts and popular posts.


Badenymfene horten

Vi kjører gratis prøvetimer i uke og På #Braarudåsen i # horten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg