onsdag 7. september 2016

Karakterkrav sykepleie

Skjerpede karakterkrav for å komme inn på sykepleieutdanningene. Det er viktig med gode grunnkunnskaper når du skal studere sykepleie. Sykepleien er nettsted for 110.


Bachelor i sykepleie , Bachelor, år, Lovisenberg diakonale høgskole. Sammen med kravet til karakter i matematikk, vil dette gi bedre sykepleiere og mer trygghet for pasientene. Det vil også kunne få flere studenter . Karakterkrav i norsk og matematikk for opptak til sykepleierutdanning. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet.


Søknadsfrist ‎: ‎15. Innfører karakterkrav på sykepleierstudiet – NRK Norge. Det er krav om politiattest og medisinsk testing. Endringer i opptakskrav fom. Generell studiekompetanse.


Denne nettsiden er ikke lenger i bruk. Statsråd Iselin Nybø er ikke bekymret over at færre studenter kvalifiserer til plass på sykepleiestudiet etter at hun har økt karakterkravet. SVAR: Hei Takk for spørsmålet ditt! Spennende at du vil bli sykepleier. Du kan lese om å bli sykepleier på denne siden på utdanning.


NYE KARAKTERKRAV : De som vil bli sykepleiere må nå oppfylle nye karakterkrav for å komme inn på utdanningen. Over prosent færre kvalifiserte søkere til sykepleierutdanningen etter at karakterkravene ble skjerpet. Som sykepleier vil du være tett på mennesker i livets viktigste øyeblikk. Bachelorstudiet i sykepleie er en treårig heltidsutdanning. Med en bachelor i sykepleie har du gode jobbmuligheter.


Du dekker karakterkravet i matematikk hvis du har bestått ett av følgende programfag: S S R1 . Praksis og praksisrettet undervisning utgjør halvparten av studiet, noe som gjør at du vil få god erfaring med hvordan det er å jobbe som sykepleier. De nye karakterkravene gjør det unødvendig vanskelig for. Men vi er avhengige av et visst antall sykepleiere til å utføre de oppgavene . DEBATT: Jeg er sikker på at karakterkravet vil styrke rekrutteringen og.


I fremtiden vil vi trenger flere sykepleiere som er faglig sterke nok til å . Nytt av året er at det har kommet karakterkrav med snittkarakter på tre i norsk og matematikk for å være kvalifisert til bachelor i sykepleie. Gjennomført enten Avansert klinisk sykepleie eller Psykososialt arbeid med barn og unge. Nye karakterkrav på sykepleierutdanningen halverte søknadsbunken i år. Det betyr at Namsos risikerer å få færre studieplasser i sykepleie.


Medikamenthåndtering er en viktig del av det å være sykepleier og . Hun synes det er bra at karakterkravene for å komme inn på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg