fredag 9. september 2016

Koteletter i ovn tomatsaus

En vanlig måte å steke koteletter på er å langtidssteke dem i fløtesaus i ovnen. Da blir de billige kotelettene møre og gode, og smaker som . Kotelettene skal ikke gjennomstekes. Skrell og del løk i. Svinekoteletter i velkrydret tomatsaus er en spennende oppgradering av. Ta kotelettene ut av ovnen , hell tomatsausen over og server med de .

Nakkekoteletter er noe alle liker, og med grønnsaker godt tilbehør blir dette en skikkelig middag. Her har du oppskrift på en god gammeldags familiemiddag til hverdags. Og ikke bare er den go men sunn også. Retten stekes ferdig i . Kjøp Langstekte koteletter og resten av ukeshandelen med ett klikk!


Denne lages raskt og effektivt, og står i ovnen mens dere er på tur eller . Mens de er der, krever de imidlertid ingen ting av deg, så da kan du gjøre noe annet. Oppskrift med hot tomatsaus.

Lukk kotelettene ved å rulle dem sammen til små pølser. Knyt dem sammen med en. Server nakkekotelettene med tomatsaus og gnocchi. Dryss over litt hakket . Stek dem midt i ovnen – minutter. Mens du venter på kotelettene lager du tomatsaus som følgende: Stek løk, hvitløk, paprika og sopp i en . Sett formen i ovnen ved 1gr varme, minutter.


Da er kotelettene gjennomkokte og møre sammen med grønnsakene, og du får en deilig, mild tomatsaus. Krydret-gryte-med-nakkekotelet. Forvarm ovnen til 2grader.


Grillede svinekoteletter med tomatsaus. Med soppsaus, tomatsalat og potetbåter blir det rene festmaten. Og det trengs ikke tilbehør til koteletter , gjør det vel.


Det blir best hvis det får stå lenge i ovnen , gjerne et par timer, men lager jeg det på en . Med denne vrien er overflødig fett erstattet med en sterk tomatsaus. Alt-i-en-form med saftige koteletter og andre godsaker gjør dette til en smakfull. Ha løk, poteter, kraft og koteletter i en ildfast form og stek i ovnen i minutter.

La kotelettene godgjøre seg i ovnen i vell en time, snu dem deretter. Det er lite jobb å lage det, men de trenger noen timer i ovnen. Til personer trenger du: store koteletter. Jeg og gubben er glad i svinekoteletter , men drittlei varianten med brun saus, poteter og surkål.


KOTELETTER I TOMATSAUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg