fredag 20. mai 2016

Langpannekake krydderkake

Langpannekake krydderkake

Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge. Perfekt når du skal servere kake til mange. Krydderkake i langpanne er en enkel, holdbar og veldig god langpannekake ! Kaken inneholder ikke egg, og deigen er rask å røre sammen.


Langpannekake krydderkake

Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra saftig. Server med melis- eller sjokoladeglasur. Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær.


Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for. Når jeg skriver dette er det seks grader ute og øs, pøs. Ja, det er krydderkake -vær ! For å komme frem til denne oppskriften har jeg vridd på en . Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.


Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Dette er en saftig og god krydderkake med en fyldig ostekrem som kan serveres . Oppskriften er til . Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen. Pisk sammen smør, kremost, melis, vaniljesukker og appelsin. La den stå i kjøleskapet for å stivne litt.


Fordel glasuren på den avkjølte kaken, og skjær den i ruter . Stekes på brett midt i . Rosin- og krydderkake er en saftig og holdbar langpannekake med kanel, allehånde og kefir. Mørk sjokoladeglasur gjør den til en vinner i bursdager. Her kommer et tips om en deilig langpannekake med smak av krydder, kaffe og . Denne kaken er uten egg, mettende og veldig god.


Langpannekake krydderkake

Inneholder egg Inneholder gluten Inneholder melk Spor av nøtter Spor av soya. Langpannekake med mild krydderblanding. Synnøves surmelkskake med tyttebær, en slags krydderkake i langpanne dl surmelk dl sukker ts kanel ts nellik ss natron store ss . Forvarm ovnen til 1°C. Ha sukkeret og alt krydderet i en stor bakebolle. En enkel og saftig langpannekake uten egg.


Saftig sjokoladekake i langpanne – Henriettes matblogg. Luftig krydderkake i langpanne med kremost-glasur på en sånn dag:. Kokoskake, Toscakake og krydderkake , ikke bare for Mange fikk en liten . Det søte liv-Kristines gulrotkake i langpanne med ostekrem. Doble oppskriften og stek i to former (eller liten langpanne ) hvis du skal servere til mange. Bak en liten langpannekake med deilig smak av krydder og silkemyk topping.


TIPS: Ved å doble oppskriften passer denne perfekt i en langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg