tirsdag 24. mai 2016

I stedet for delfiafett

I stedet for delfiafett

Jordbær dyppet i sjokolade er perfekt på soldager! Begge finner du i nettbutikken vår Og husk å smelte sjokoladen forsiktig for unngå at den . Pynt gjerne med smeltet sjokolade og friske bær. SJOKOLADE : Smeltet sjokolade , klar til å dyppe jordbær i. Simsalabim der har du en nydelig god sjokolade ostekake som smaker “himmel på skje” #129321;. Ha på halvparten av kremblandingen og jordbærskivene.


Pynt med litt smeltet sjokolade og . I Sommer smakte jeg jordbær på spyd duppet i et tykt lag nydelig lys. Du kan jo smelte sjokoladen med litt delfia fett, da blir det ikke så stress . Sjokoladedyppet frukt og bær. Varm den sekunder av gangen, til den er smeltet. Med jordbær dyppet i mørk sjokolade sammen med luftige og lett hvit.


Når sjokoladen er smeltet , dypp jordbær i sjokolade og legg på en stor . Nydelig, fløyelsmyk dessert med hvit sjokolade ღღ Denne desserten er. I tillegg til jordbærene og smeltet sjokolade bør du ha klart en bakeplate med bakepapir før du starter. Husk også å ha ryddet plass i kjøleskapet . En perfekt balanse mellom smakene som vil gi det lille ekstra uansett anledning. Brekk sjokoladen i flere små biter og la dem smelte i et varmt vannbad. Hold i hamsen, dypp jordbærene i den smeltede sjokoladen og legg dem på bakepapir til sjokoladen stivner.


Del sjokoladen i biter og smelt den i et vannba som på bildet under. Smelt litt hvit sjokolade i vannbad . Stikk jordbærene på pinner og dypp dem i sjokoladen. Eventuelt bruk en skje og bruk den . Et fristende, rødt jordbær , dyppet i mørk sjokolade (afrodisiakum) og. Ha smeltet sjokolade over i en bolle, ha bollen i et varmt vannba . Vask og tørk jordbærene. Temperer melkesjokoladen i vannbad eller i microovn.


Her har jeg smeltet sjokoladen i . Hvit sjokolade trenger litt mer omtanke. Den må ikke varmes opp til mer enn grader, ellers kan den skille seg. Bruker du banan eller eple kan du dyppe de i appelsinjuice for å forhindre at de blir brune. Og så har jeg jordbær dyppet i sjokolade ! DYPP jordbær nedover i smeltet sjokolade opp til stilken.


I stedet for delfiafett

Sett bollen over en kjele med vann,- og smelt sjokoladen og fettet. Skyll og tørk jordbærene , la den grønne hamsen sitte på. Kok opp fløten, dra kjelen av platen og tilsett hakket sjokolade , frøene fra vaniljestangen og rør rundt til sjokoladen er smeltet. Tips Du kan legge på toppen av kaken smeltet sjokolade med jordbær , eller et tynt lag av syltetøy. Legg i vaniljestangen og sett.


Men jeg anbefaler deg å la det være ubeskyttet som det . Denne herligheten blir utvilsomt en suksess til neste dessert! Jordbærmousse - kaken er så luftig at den smelter på tunga, og oreobunnen . Hell ganachen over kjeksbunnen i paiformen og topp med jordbær. Sett terten i kjøleskapet i minst tre timer.


I stedet for delfiafett

Topp terten med smeltet mørk og . Candy melts (rosa) evt kan du bruke smeltet Odense hvit sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg