torsdag 26. mai 2016

Ballkjoler oslo

Ballkjoler oslo

Kollektiv arbeidsrett - tariffavtaler. KS kurs – Kringler gård 23. LO Kommune: EL og IT. KS Bedrift yter arbeidsgiverservice til sine medlemmer, og er motstykket til fagforeninger for ansatte i bedriftene under forhandlinger av tariffavtaler.


Det er vanlig at tariffavtalene har to års varighet, og normalt forhandles det kun. Ansatte ‎: ‎ skoleneslandsforbund. Unio Stat, Unio KS , Unio Spekter osv.


For at et medlem av Virke skal bli bundet av en tariffavtale , må en arbeidstakerorganisasjon ha medlemmer i virksomheten og kreve at tariffavtale blir opprettet. KS er forhandlingsorganisasjonen for norske kommune og fylkeskommuner. Koblingen mellom kompetanse og lønn i de ulike tariffavtalene. Dette tariffområdet kalles også KS -området og regulerer arbeidsforholdet for deg som ansatt i en kommune eller fylkeskommune.


Ballkjoler oslo

På denne siden finner du de . Tekna arbeider aktivt med etablering av tariffavtaler , lønnsspørsmål, forståelsen av arbeidsavtaler samt påvirkning av. Tariffområdet KS bedrift. På arbeidsgiversiden er de fleste kommunene, fylkeskommunene og virksomhetene tilsluttet arbeidsgiverorganisasjonen KS , som inngår tariffavtaler på deres . Akademikerne kom torsdag kveld til enighet med KS i meklingen.


Alle Norsk Lektorlags medlemmer i offentlig skole, både grunnskole og videregående skole, er omfattet at avtaleverket for KS -området, bortsett fra de som jobber . Hovedavtale KS for perioden 01. En hovedavtale er en overordnet tariffavtale som regulerer spørsmål av mer. Oversikt over tariffavtaler i kommunen. KS og Legeforeningen har ikke blitt enige om ny særavtale.


Ballkjoler oslo

Nå skal lønnen for legene på legevaktene bestemmes av en nemnd. Nye minimumssatser for ubekvemstillegg i kommunesektoren ( KS ). Her under finner du . Oslo kommune, der det er egen tariffavtale. Vil staten gi lærerne bedre lønn enn KS ? Eller risikerer lærerne bare å miste streikerett om arbeidstid? En ny rapport sparker opp til debatt før landsmøtet.


Dette gjelder de som er omfattet av tariffavtalen mellom Fagforbundet og KS , eller mellom Fagforbundet og Spekter Helse. Også andre tariff - og . Arbeidsgiver, der det løpende vil bli publisert artikler om saker. Verken arbeidsmiljøloven, kommuneloven eller tariffavtaler har . For første gang på mange år kom partene i KS , fram til en løsning for ny hovedtariffavtale gjennom forhandlinger uten bistand fra Riksmekleren. KS -Bedrift ikke gir mulighet. Pensjon og tariff i Iris Salten IKS.


Advokat Imran Haider. Denne hovedtariffavtale gjelder for alle arbeidstakere i et fast, . I kommunal sektor ( KS -området og tariffavtaler som bygger på denne) legges det til grunn at ordninger med fleksibel arbeidstid skal drøftes . DNMF og arbeidsgiver. Nedenfor finnes en oversikt over noen aktuelle arbeidsgiverorganisajoner: NHO.


Norges rederiforbund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg