onsdag 25. mai 2016

Fest aktiviteter voksne

Festleker for voksne. Det er mye å tenke på og mye som skal falle på plass for å få en vellykket fest. Denne leken er veldig morsom for voksne også. Voksne kan ha mye moro med selskapsleker.


Her får du tips til leker som.

Del festdeltakerne inn i par, gjerne mann og dame sammen. Skal ha bursdagsfest om ikke lenge og tenkte å ha litt aktiviteter som vi voksne kan gjøre. Feirer min 25års dag så da skal det huskes . Kanskje mest egnet i barnebursdager, men viskeleken kan også slå an blant voksne dersom stemningen allerede er god og munter rundt bordet. Her er utvalgte selskapsleker som sikrer god stemning på høstens fest , både for store.


En ekte festklassiker som er overraskende morsom, også for voksne. Jeg har fått i oppgave å finne en praktisk oppgave til en fest med kolleger.

Jepp, det er faktisk gøy for voksne også. Hvilken stjerne er du? Du finner den i nettbutikken under temafest - Hollywood. Noen som vet om noen sinnykt tøffe leker? Kan godt være slike.


Namnet på leiken er beskrivande og litt traust, men ikkje avskriv ho for det. Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Grip fyrstikkeska” lokkar fram konkurranseinstinktet.


Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. Lyst til å bli bedre kjent med teamet eller bedriften din? Da er teambuilding aktiviteter faktisk en veldig god ide. Her gir vi deg forslag til teambuilding . Morsomme aktiviteter voksne Morsomme aktiviteter voksne Dette skaper fort mye.


Drit i alt som heter selskapsleker og få en langt hyggeligere fest ! Der findes mange måder at sætte mere gang i en fest.

Faktisk findes der så mange måder at gøre . Her blir det torg med fokus på smarte klimavalg for voksne , bruktsalg, aktiviteter og gøy for barna – blant annet barnas byttefest (så ta med leker å bytte bort), . Vi har samlet sjove fest aktiviteter for voksne. Stort utvalg av morsomme spill og aktiviteter for voksne ! Drikkesjakk, tre shot på rad samt annet gøy. Vi har det du trenger for å skape liv på festen ! Don Al Capone arrangerer fest for sine mafiaforbindelser.


Aktiviteter : Øksekast, drakamp og styrkeprøver. Les mer om årets program . Halloween-leker og aktiviteter til Halloweenfesten. Gjør noen små forberedelser til årets 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg