fredag 13. mai 2016

Kransekake meny

Vi elsker kransekake , og den går aldri av moten. Ringer 900g Bjørken. Det er kanskje ikke så rart når den er så . Grunnoppskrift på kransekake , festkaken over alle festkaker.


Ikke spesielt komplisert, men husk å lag den dagen før den skal trilles ut og stekes. Festkaken med stor F!

Vår kransekake bakes med mandler og eggehvite etter tradisjonell oppskrift. Pynt kransekaken slik at den matcher din spesielle anledning. I stedet for å lage en stor kransekake kan du trille deigen til små kransekakestenger.


Legge kransekakestengene i fryseren og ta dem opp etter behov. Topp kvalitet i alle ledd er vårt fokus. Vi ønsker å være best på kundeservice, punktlighet, utvalg og selvfølgelig mat og drikke.


En populær festkake som gjør seg på ethvert dekket bord! Vi gir deg idéene, og 5gram kransekakedeig, det får du til kun 3hos MENY !

Disse kransekakestengene er så gode at du må forte deg å gi bort noen før de forsvinner. En hver festlig anledning trenger en kransekake ! Ferdig pyntet med ringer, enklere kan det ikke bli. Cookien brukes i all hovedsak for å . Medium rund (pers). Klassisk kransekake.


Naturlig gluten- og laktosefri. Noen minutter på 1grader og du har gyllen og fine kransekake stenger. Vi lager også store eller små kransekaker. Bilde på kake eller skrift er også mulig, bare skriv hva du trenger i kommentarfeltet ved bestilling.


Bestill kransekake til 17-mai på kakemakeren. Vi leverer Catering i Asker og Bærum. Vi smører ferske snitter, smørbrø påsmurte rundstykker og bagetter. Ta kontakt for et godt tilbud. Servit leverer kransekake laget av Gjestalveien konditori.


Kakene kan leveres glutenfri. Last ned HANENs app meny logo. Riskrem med rød saus og kransekake.

Kransekake handler først og fremst om de store anledninger. Det må velges felles meny for hele selskapet. Samskipnaden tilbyr et stort utvalg av kaker og søtsaker. Alle priser er inkl. Priser er oppgitt per enhet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg