fredag 22. november 2019

Symra kino

Symra kino

Pålogging Visma Flyt Skole. Fil Visma Flyt Skole hjemmeweb. Dagens kontortid har i hovedsak gått til å omsette og bearbeide brukermanualen som fulgte med vår nye dreiebenk.


Symra kino

Målet er først og fremst at dreiebenken og . Selv om det ikke er voldsomme mengder med snø ennå, er terrenget rundt skolen såpass kupert at det er fint mulig å få akt litt. Også i matfriminuttet er mange . FYSAK for alle Kristins Hall. Den andre uka på ny skole skal de allerede på tur til Skumsjøen, noe mange gleder seg. En kortere fysak -økt, gjelder for øvrig hver eneste dag.


De daglige fysak -øktene har skolen gjennomført over flere år. Vel, det startet med at vi fikk en lapp der det sto at jentene kunne gå på fysak. Etter skolen møtte vi hverandre og tok bybanen til fysak.


Symra kino

Vi møtte spreke elever fra Finstad skole på vår ferd. Det ble mange fine samtaler mens vi gikk sammen i skisporet. Skolen har om lag 1elever og de fleste av elevene skysses til og fra skolen med buss. Kommunikasjon med skolen.


Barnehager og skoler er viktige arenaer for fysisk aktivitet. Vi skal være ute på tur hele dagen. Ta med akebrett, snowboar langrennsski, alpinski eller hva det måtte ønske. På formiddagene (mandag til fredag fra vi åpner fram til skoleslutt) er det mulig for skoler , barnehager og andre grupper å komme å bruke huset.


Denne tiden er fordelt over flere dager. Elevene på trinn har time pr. Dette blir et flott tilbud til barn og unge i bydelen. Vi er så heldige å ha et stort, fint jorde rett ved skolen som vi får lov til å bruke til vinteraktiviteter.


I de siste ukene har vi hatt mange fysak og gymtimer der. Fysisk aktivitet i skolen - bygdeskolen gir bedre helse. Aktivitetsplanen for Skarpnes skole blir det foretatt endringer på. En oppdatert aktivitetsplan finner dere på skolens hjemmeside. Halvårsvurderingen din må leveres på ITL, de fleste rakk dette på skolen i uke 3. Bedre skoleresultater – inviterer til erfarings- og kunnskapsdeling.


Fysak : ”Blåbærtur” med. Det er opparbeidet utearealer som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg