torsdag 28. november 2019

Solkrem faktor 50

Solkrem faktor 50

SOLKREM OG FAKTOR : Vet du egentlig forskjellen på dem? Solfaktor beskytter med prosent og solfaktor beskytter med prosent, . De fleste av oss ser kun på faktor når vi velger solkrem. Solkremer med kjemisk filter har ofte en behagelig konsistens og er lette å smøre ut. Apotek anbefaler solkrem med faktor eller høyere. Kan man være i sola lenge med solkrem med høy faktor ? Selv om du smører med høy faktor , bør du ikke forlenge oppholdet i sola.


Solkrem faktor 50

Mange får dårlig beskyttelse . Se vårt rike utvalg av kvalitetsprodukter. Cliniderm Age Defence Sun Face Cream SPF , ml. Et tynt lag solkrem med faktor vil i praksis bare ha en beskyttelsesfaktor på omkring tre til fem, ifølge toksikolog Ewa Daniél i Astma-Allergi . Usikker på hvilken solkrem du skal velge? Vitusapotek anbefaler å bruke solkrem med faktor eller høyere. En solstift med faktor kan gi bedre beskyttelse for ekstra utsatt hu som for eksempel på leppene og nesen.


Vi bruker ikke lenger spenefett som solkrem. I dag er det høy faktor – minst 3 ofte – som gjelder. Ultralett solkrem til ansiktet, Faktor , ml. Solkrem til ansikt ved fet hu Faktor 3 ml. Pass på huden din og beskytt den mot UV-stråler med solkrem fra Vichy.


Solkrem faktor 50

Vi har solbeskyttelse tilpasset ulike hudtyper og behov, og fås til både ansiktet og . Ideal Soleil solkrem , solstift og solspray med faktor fra Vichy beskytter huden mot solens skadelige UV-stråler og absorberes lett for enkel påføring. Solkremen finnes i fire varianter: Dermica Sensitiv for ansiktet, med solfaktor eller , og Dermica Sensitiv for kroppen, med faktor eller . Du klarer deg fint med faktor 2 mener Joar Austa hudlege ved Rikshospitalet. Med en solkrem med faktor vil prosent av UVB-strålene . Ultravannfast, non-nano solkrem med faktor 50.


Tuben inneholder 50ml uparfymert solkrem. Påfør rikelig mengde før soling og gjenta regelmessig. Bruk alltid godt med solkrem når du skal ut om sommeren.


Solkrem faktor 50

Nylig undersøkte Mattilsynet et tilfeldig utvalg solkremer for å se hvor. Dagbladet): Forbrukerrådet har testet av årets solkremer , med. De stoffene som har blitt funnet i solkremene er parabener. Harmoni Kids solkrem SPF gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling. Kremen er vannfast og uten parfyme, med lett og behagelig konsistens.


Vi har et stort utvalg solkrem med solfaktor fra til 50. Velg mellom kjente merker som Piz Buin, Babor, Decleor, Dermalogica og Hawaiian Tropic. Til hverdags er en solkrem med faktor nok, men har du sart og lys . Effektiv beskyttelse mot UVA og UVB. Intensiv fuktighetsgivende. Da kan det være lurt å starte med en høy faktor som SPF 30- tidlig i . Nå som våren er her, bør man alltid bruke en solkrem eller en dagkrem med.


Om du går opp til SPF , så er du fortsatt ikke helt beskyttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg