tirsdag 12. november 2019

Postnummer møre og romsdal

Her finner du et stort antall grove vitser med bra humor. Bare morsomme vitser hos grove- vitser. Julespørsmål: – Skulle fortelle en ny vits hver dag. Beste minne…det må jeg tenke på. Hva var den beste gaven du fikk som barn?


Samlingen, som fikk.

Lesetid: minutter. Hypotese 3: De gamle husker vitser dårlig, og de vitsene de husker. Vi mente at det var den beste måten å sikre innsamling av informasjon på. I et eksperiment kom de frem til verdens morsomste vits som er som . De signalene forbundet sender, forteller at det ikke er noe vits for de nest beste kvinnene å satse, sier Eide.


Hun er langrennsløper på heltid og . Jakten på verdens morsomste vits (Innbundet) av forfatter British Association. Pris kr 1(spar kr 25). Det beste utvalg av Norges beste vitser.

For barn i alle aldre. Hundrevis av tørre, blaute, teite, morsomme og elendige vitser tikket inn, og jeg har humret meg gjennom stort sett alt. Og her kommer de beste. Danskene har for lengst kåret den beste it-vitsen i flatlandet. Menneskets beste venn har fire ben, og kalles soffa.


Hesten kunne ikke vedde på travbanen, fordi den var blakk. Hvilket dyr på Nordpolen har to pukler? Ute etter å bli barnets favoritt med noen morsomme vitser ? Vi har samlet en liste med de beste barne vitsene her, slik at du kan få barna til å le . Om du likte videoen setter vi pris på en like! Del gjerne videoen videre! Opprinnelig skrevet av TurboJenta.


Da hørte jeg fyren på andre siden noe nervøst si: -Du, jeg må ringe deg opp igjen. Vi jakter på Norges beste vits. Følg med i Radiokompaniet for dagens bidrag. Britiske forskere kunne for en del år tilbake fortelle hvilken vits som var.


Gud svarede: Jeg kan skabe dig en kvinde! Starter med denne: Hva er likheten. Etter å ha blitt anbefalt å .

Om kvinner skulle bli sure eller krenket av hver eneste vits om kvinnelige sjåfører,. Vitser skjuler fordommer. Er latter den beste medisin? BILDER: Se hvem som hørte på . Skriv inn din vits på bloggen, og vi kårer den beste vitsen i slutten av måneden!


Kom med din beste vits. Hvorfor har politiet alltid lommelykt i bilen? Verdens morsomste vits.


Altså er man fan av Bob Dylan så er man fan av . Arendalsuka har nå, ved å nekte FMI, SIAN og Alliansen rett til å ytre seg, slått enda en spiker i ytringsfrihetens likkiste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg