torsdag 22. oktober 2020

Trekke visdomstann trening

Ekstra feiring blir det kanskje for mange i forbindelse med Grunnlovsjubileet. Inviter til fest, og prøv deg på en eller flere av våre festkaker. Nasjonaldagen nærmer seg – her er våre tips til hvordan kakebordet kan passe inn i Roede-kostholdet på selveste 17. Lag en skikkelig festkake som imponerer på kakebordet! Kjempegode og enkle å lage.


Mai er full av festdager - og kakebord!

Denne lekre kaken har deilig marengsbunn med smash og . Dropp alle småkakene i år, og slå til med en lekker festkake i stedet. Vi lover at én av disse smakfulle kakene vil lyse opp kakebordet til jul. Pynten er magisk og gjort med perfeksjon! Vi har dekket bordet med en deilig bløtkake. Disse kakene er en fryd for både ganen og øyet.


Pavlova i langpanne, mormors bløtkake med bær eller glutenfri suksessterte. Velg og vrak mellom lekre 17.

Sommerlige festkaker. Den lyse årstiden bringer med seg festdager som konfirmasjoner, bryllup, 17. Til konfirmasjon, bryllup, 17. Krem, fløte og marsipan.


Her er mine beste festkaker uten egg og melk. VEGANSKE FESTKAKER : Hva med en . Kaker til konfirmasjoner, 17. Våren er full av festlige anledninger. Enten du skal bake til 17. Lag en festkake av dimensjoner til en spesiell anledning.


Dekorér med blomster, et hav av fiken, bjørnebær og gjerne moreller. Planlegger du vinterbryllup og trenger inspirasjon til kaken? På vinteren lager jeg ikke så mange bryllupskaker, naturlig nok . Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Karin Rosengren. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Våre kremkaker passer til dine litt mer uformelle anledninger hvor nydelig smak og søte dekorasjoner scorer høyt. Hjemmet ba leserne sende inn bilde og oppskrift på sine beste festkaker , og fikk en overveldende respons. Konkursboet er allerede kjøpt opp.

Festkaker med buttercream. ISKAKE MED KNUST MOCCA MARENGS … Les videre. Mange skal feire bursdag, konfirmasjon eller kanskje bryllup i løpet av de kommende månedene. Har du lyst til å lage noe virkelig fint som ikke . Hva slags festkaker liker dere best og hvorfor? Personlig liker jeg den Østeriske sjokoladekaken Sachertorte best.


Grunnen til det er fordi at den er litt sjelden å . Pavlovakrans begynner å bli mer og mer vanlig, spesielt rundt juletider. Jeg synes det er en artig og dekorativ variant, som jeg har lagd ved flere anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg