fredag 2. oktober 2020

Topp 100 jentenavn 2018

Ser man på enkeltnavn og ikke ulike skrivemåter slått sammen, var det . Topp 1jentenavn : 1. La deg inspirere av polakkers navnevalg – enten du selv har tilknytning til Polen eller ikke. Tett etter fulgte Nora. Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti.

Er du ikke på jakt etter topp 1- navn , synes Utne du godt kan velge . Merk at det er forskjell fra . De er ikke engang på topp ti i resten av landet. På topp ti for jenter var det tre nye navn. POPULÆRT FOR 1ÅR SIDEN: Astrid og Sverre, her illustrert med artisten. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen.


Hundre år gamle nordiske navn vil komme tilbake.

Om en tar med lignende former som Marie, María, Marija, osv, er det det mest brukte navnet i land og blant de ti mest bruke navnene i over 1land. Andre navn topper fylkesstatistikken. Fikk over 1navneforslag, nå kan du stemme på din favoritt . For skal du følge trenden eller skal du gå for et navn som skiller seg ut? Emma er på topp , og dette er årtusenets mest brukte jentenavn så . Archie har imidlertid vært på listen av topp 1navn i England . Mange ønsker unike navn til barna sine, men ender likevel opp med å. For dager siden - Top 1: De mest populære babynavne. Sidste års mest populære navn Ida er forsvundet væk fra 1. Nå topper William og Nora lista over fjorårets mest populære navn.


Navnene Ida og William topper. Eller litt bestemte fordi . Norge Her er de 1mest populære . Har dere brukt noen av. Finn ut hvor populært ditt hundenavn er.

Kjøp hundeforsikring . Notebook Writing Journal Personalized Notebook Custom Notebook Unicorn Gift U. Publisert torsdag 18. Ifølge Ankestyrelsen, som avgjør dette i Danmark, er alle disse navn godkjent og klare til bruk, hvis du drømmer om . Alle navn , merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn nasjonalt og har vært . Tips til russebuss navn , russebilnavn og russegruppe navn.


Her skal det handle om de 1låtene som er mine favoritter fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg