tirsdag 27. oktober 2020

Voksenopplæring elektriker

Voksenopplæringen tilbyr videregående opplæring for voksne. Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som elektriker , og som har lang arbeidserfaring fra før. Etter at søknadene var behandlet, fikk . Elektrikerutdanningen gir deg faglige og formelle . Er du år eller eldre, og ikke har fullført videregående opplæring, kan du ha rett på gratis videregående opplæring for voksne.

Er en kar på år som er lei av å jobbe i butikk og vil bli elektriker. Vi tilbyr gratis videregående utdanning for voksne. Du kan òg få studieveiledning og realkompetansevurdering. Nærmere opplysninger følger. Dersom du er over år og ikke har fullført videregående opplæring, har du rett til voksenopplæring.


Vil du ha det gratis? Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere. Jeg har lyst til å begynne på voksenopplæringen , men vet ikke om jeg har rett til.

Kan jeg få lærlingplass som elektriker -sterkstrøm med en gang, eller må jeg ta. Fylkeskommunen har ansvar for videregående skoler, fagopplæring, voksenopplæring , veiledningstjenester, institusjonsundervisning og to folkehøgskoler i . Eller har du fullført . Opus Ringerike ( voksenopplæring ) . Ekspedisjon og sentralbord. Hjelp i elektrofag tilbys av tidligere elektrolærer og elektriker.


Jeg har fagbrev som elektriker , jobbet som det i år. Ta Elektro med fordypningen Elkraft som nettstudium på Breivika Tekniske Fagskole! Opplæringskontoret for oljerelaterte fag har en god oversikt over det du trenger å vite om voksenlærling. Bodø voksenopplæring har ca 3ukentlige deltakere på undervisning og har ca ansatte.


Sinsen voksenopplæring UiO. Skolen ledes av rektor Ole Hatlebrekke. Voksne som søker voksenopplæring har i det året de fyller år rett til gratis realkompetansevurdering og videregående opplæring, hvis de . Programområdets navn på ulike språk. Håndbok for elektrikeren som har behov for å supplere sin fagkompetanse.


Her finner du tester og kartleggingsverktøy som kan brukes til å vurdere deltakernes grunnleggende ferdigheter. Gjennomføringen blant unge gir imidlertid ikke det fulle bildet, verken av yrkesfagenes stilling, eller av hvor mange som fullfører videregående .

Hun kunne tatt faget på voksenopplæring , men da måtte hun gått skole i. Alle grunnleggende ferdigheter. Jeg var voksenlærling som elektriker for ca ti år siden og da fikk jeg. Mål: Elektrofag skal gi grunnleggende opplæring for en rekke fag innenfor hovedområdene elektrofag og elektronikkfag.


Service, vedlikehold . Herøy vidaregåande skule.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg