onsdag 12. desember 2018

Upassende navn

Resultatet av vår søken ble godt over gjennomsnittet morsomt. Her har du verdens morsomste navn fra virkelige personer. Har du solbrent penis, . Mange stygge navn her, men mulig Kasper Nissen på topp ikke er stygt nok.


Forslag mottas med takk.

Disse navnene får du garantert ha helt for deg selv. Et av de stadig tilbakevendende argumentene når noen spør hva synes du om navnet , er at det er et bikkjenavn. Jeg er ganske sikker.


Hva er det mest harry navn dere vet om? Navn som Kennet, Kim eller Ronny er gode kandidater etter min mening. Del det med andre og les eksempler her!


Opp gjennom årene har det kommet mange kreative navn på bilmodeller, ofte med. Men i enkelte tilfeller er de uheldige, endog upassende.

Fra Middelalderens Skoler bar det upassende Navn , materielle Jdeer, udbredt sig indtil de folgende Tider, og efterat Navnet er forkastet, har man dog ei Zl9. VINNEREN: - De norrøne navnene Tor, Odin og Balder er de mest. Hvorfor kaller noen barna sine for ting som Fanny og Rasmus? Fanny er jo kallenavn for det kvinnelige kjønn på engelsk, og rasmus høres jo ut . Upassende navn truer nyt intranet. Er det noen som vet hvor Anders Behring Breivik får Breivik navnet fra?


En brite får svært ved at rejse ud af landet i fremtiden, for han har nemlig fået nægtet et nyt pas. Det skyldes, at hans navn er for upassende. BT-leserne syntes blant annet at Silkesvarten var et upassende navn for den litt skumle fisken, mens Svarte-Petter stakk av med . Leser nå Barnas bok av Byatt og Olive synes jeg er et flott navn fordi om jeg automatisk også tenker Olive tok en øks og det gir mindre positive assosiasjoner :) . VG skrev om det upassende navn surrogatmødre – som ikke er særlig godt ettersom de . Hilse med håndtrykk og fullt navn ? Av og til kan det være vanskelig å vite hvordan man skal hilse på forretningsforbindelser, ikke minst . Stygge navn på barnet i magen. Kallenavn på det ufødte barnet i magen er vanlig.


Er det å gå for langt å kalle nurket for sneipen? Hvem har valgkampens længste, naturvenlige og mest upassende navn ?

Det ene navnet jeg kom på var Tor-Tur. Det andre navnet var Saga. Hvis navnet bliver godkendt, skrives det på listen over godkendte fornavne og. Det var ikke noe bedre, sa kongen, . Bombeøya har frem til nå vagt lite oppmerksomhet blant befolkningen.


Mikke er en mus, og det er ikke mye som er grovt eller upassende med han. Problemet er bare at de færreste tenker på hyggelige Disney-figur .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg