fredag 14. desember 2018

Ingunn aamodt bøker

Ingunn aamodt bøker

Aamodt skriver barne- og ungdomslitteratur, og er særlig kjent for bøkene om . Selv leste hun ikke bøker som barn. Bøker var ikke noen del av . Pulverheksa: Hva er det barn facineres av . Det blir intervju med i alt fire forfattere som har både bred og lang erfaring med å skrive bøker i serieformatet. Da skoleområdet stenges for kvelden, dukker det opp en mystisk forfatter. Han leser fra en bok som ikke kan være hans.


Ingunn aamodt bøker

Etter hvert skjønner de to kameratene at . Se hva andre mener om denne boka , og fortell hva du mener selv! Sendes innen 1-virkedager. Pris kr 2(spar kr 31). Krim, spenning og grøss. Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e- bøker i alle sjangre.


Hun har gitt ut bøker. Boka er del av Marg og bein som går inn i sitt år som . Men de vet ikke hvem. Party er bok nummer fem om Marlena Evensen og venninnene. Du kan lese ebøkene i appene våre for iOS og Android eller sende dem til Kindle.


Ingunn aamodt bøker

Dersom du ikke er klar til å kjøpe boken , kan du . Ingunn er nå forfatter på heltid. Barnebokforfattere blir beskyldt for å være for snille og ufarlige. Skrev Thorbjørn Egner boka Doktor Dyregod? Hvem har skrevet bøkene om Dustefjerten?


Denne barnebokserien . Helene Nalum Aamodt Guri Lie Inger-Marie Schjøtt Vorkinn Stine Wahl Kristin. A - Bok - och biblioteksväsen Aa - Bibliografi Eklöf Amirell, Stefan, Svenska .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg