tirsdag 18. desember 2018

Dømt for brudd på taushetsplikt

Dømt for brudd på taushetsplikt

Ifølge tiltalen ga . Gå til Brudd på taushetsplikt - Den som har taushetsplikt i henhold til lov eller forskrift og som røper opplysning eller utnytter en slik opplysning, dømmes. En kvinnelig politibetjent er tiltalt for å ha brutt taushetsplikten og delt opplysninger fra straffesaker med en enkeltperson. Kvinnen er også tiltalt for grove brudd.


Dømt for brudd på taushetsplikt

Fredag ble han dømt til fire måneders ubetinget fengsel for brudd på taushetsplikten. Scharf må også betale tilbake snaut 400. Taushetsplikt – som regel tre hovedparter. Dom i hva som ligger i ”i egenskap av”). Hvilke konsekvenser får brudd på taushetsplikt ? Oslo tingrett har dømt politibetjenten for grove brudd på tjenesteplikten og for brudd på taushetsplikten , melder TV 2. Politibetjenten, som er i begynnelsen av . Plikten kan følge av.


Politimannen ble ikke dømt til å betale saksomkostninger. Et brudd på taushetsplikten kan medføre straff, erstatningsansvar, eller andre reaksjoner. Er du feilaktig dømt for trygdesvindel?


Dømt for brudd på taushetsplikt

Politiadvokaten er tiltalt for brudd på taushetsplikten etter å ha tipset sin far og kretssekretæren i en. Artisten ble senere dømt til ett års fengsel. Men kanskje du tenker på en annen form av et oppslagsor se nedenfor: . Anken over lagmannsrettens frifinnende dom ble forkastet.


Statens helsetilsyn har i sine vurderinger av brudd på bestemmelsen lagt vekt på at pliktbruddet er . ARNE TREHOLT BLE DØMT UTEN BEVIS Den daværende. Treholt burde vært dømt for brudd på taushetsplikten i Iraksaken, men . Problemstillinger rundt politiets taushetsplikt har vært et stadig. Brudd på paragrafen kan straffes med bot eller fengsel i inntil ett år, men det finnes per i dag ingen tilfeller der helsepersonell er dømt for dette. For dager siden - En kvinnelig politikvinne er tiltalt for å ha brutt taushetsplikten og delt opplysninger fra straffesaker med en annen person.


Dømt for brudd på taushetsplikt

POLITI: Det kommer . En politimann er dømt for å ha formidlet opplysninger om en spaningsoperasjon. Risikoen for at brudd på taushetsplikt kan få slike utilsiktede . Når man ser dette i sammenheng med at brudd på taushetsplikten er. Hva som er gjenstand for taushetsplikt – begrepet innsideinformasjon. Tiltalte ble dømt for brudd på taushetsplikten , selv om tingretten uttalte at . Senest rett før påske ble en kvinnelig ansatt i Kripos dømt for gjentatte brudd på taushetsplikten.


Hun sjekket på oppdrag av lederen for en . Høyesterett avsa 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg