torsdag 25. januar 2018

Middagsvafler tilbehør

Middagsvafler tilbehør

Grove middagsvafler. Ha røre i vaffeljernet og stek til vaflene har en gylden farge på begge sider. Server med tilbehør etter ønske.


Sunne og grove Ønsker du å lage middagsvafler kan du sløyfe eller kutte ned på sukkeret. Grunnoppskriften kan også lages med havregryn, . Når Lise Finckenhagen lager kokebok, brytes ofte konvensjonene, også når det er snakk om julematen. Disse grove vaflene er god med pålegg og grønnsaker på.


Vaffelrøra er enkel og rask og holder flere dager i kjøleskapet. Disse har jeg kalt for litt sunnere, grove vafler med . Påsken er ikke over, det er vaffelrøre igjen! De siste dagene har jeg brukt til å spise opp maten min.


Middagsvafler tilbehør

Ja, altså spise opp rester ette påskens . Fylte middagsvafler. Oppskriften er hentet fra ”Kokboken mycket gott med lite . Vafler til middag – blir det bedre? Dette er en grovere og usøtet variant, som gjør seg både med pålegg og med middagstoppinger. Stek opp middagsvafler i dag, og du har lunsj til resten av uka.


Putter du salt tilbehør som ost, skinke og litt grønnsaker og dressing, har du . Innlegg om Middagsvafler skrevet av Enkelt og greit. Klar for å variere tilbehør og ingredienser? Middagsvaffel : Bruk grov eller fin vaffel og fyll med gryteretter, salater og kjøtt eller fiskekaker med . Hjemme hos oss spiser vi først middagsvafler med revet ost, tomat og eventyrpesto, før vi jafser i oss dessertvafler med syltetøy. Vanligvis synes jeg sammalt. Ikke vær redd for å være kreativ med både fyll og tilbehør – det er overraskende mye som egner seg.


Middagsvafler tilbehør

Stikkordarkiv: middagsvaffler. Is er fint tilbehør. Og hvorfor ikke prøve noe salt til som f. Til mine danske læsere: Skummet kulturmælk er kærnemælk og helmælk er sødmælk, rømme er Creme Fraiche.


Havrevafler er helt geniale. De metter, kan spises med søtt eller salt tilbehør og er , iht. Brød og korns brødskala kalkulator, som ekstra grove å regne. Her er det tilsatt havregryn.


Middagsvafler tilbehør

Klikk her for oppskrift. Foto: Elin Vatnar Nilsen. Topp de ferdige vaflene med valgfritt tilbehør eller spis som de er!


Disse er til ære for den mais-gale mannen Ole Martin Sætnan Kjenner du noen som også er glad i mais?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg