tirsdag 9. januar 2018

Apotek 1 drammen

Hvor lang tid tok det før du byttet til vanlig bh ? Silikon , sports bh , HJELP? Flere resultater fra forum. Manglende eller veldig liten utvikling av brystene er en vanlig årsak.


De var fylt med flytende silikon , som ofte lekket etter noen år.

B til C (vil kunne variere, avhengig av type BH ). Kunne være tilbake i jobb etter uke, og trening etter ca uker. En slik BH skal brukes kontinuerlig de første fire ukene etter operasjonen, gjerne. Sports- BH benyttes som støttebandasje etter operasjonen og denne skal . Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om silikon og silikonpupper.


Hvor lenge etter at man har sluttet å amme kan man ta silikon ? Men potensielt sett hadde det jo vært verre å fjerne silikon , angre meg, og så måtte operere.

Jeg ville kanskje tatt de ut, og vurdert på nytt etter at jeg hadde fått barn. Trening og livet generelt virker bare mye enklere uten. Fjerning av proteser. De første fire ukene etter at vi har lagt inn brystproteser bør du ikke trene.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Men ikke alle slike klinikker har en beredskap for akutte tilfeller etter normal. Det er ikke påvist mer sykdom hos kvinner med silikonproteser enn hos.


Men vi tilbyr å fjerne protesen om lekkasjene gir store fysiske plager, sier Ausen. Brystforstørrelse er den vanligste plastikkirurgiske operasjonen. Etter brystkreftoperasjoner kan innleggelse av protese være aktuell. Form og størrelse kan ha endret seg med økende alder, etter svangerskap, amming eller.


Du kan begynne å trene forsiktig etter uker (ikke benkpress og lignende). Komplikasjoner som blødning og infeksjon kan oppstå etter alle operasjoner, men det skjer. Lett trening som ikke involverer bruk av armene i sterk grad kan du forsiktig begynne med tidligst uker etter operasjonen, men ikke glem bruken av sports- bh. I slike tilfeller bør silikon -gelen fjernes og ny protese legges inn.


Avhengig av hvordan ditt brystvev er vil man kunne velge protese etter behov for å fylle ut.

ER SILIKONIMPLANTAT FARLIG? For å unngå at dette skjer, er det viktig at du overholder råd vedr trening og aktivitet etter operasjon. Det er nå fire måneder siden jeg fjernet silikon -innleggene i brystene.


Du bør ikke begynne å trene før det har gått seks uker. De første seks ukene skal du bruke sports BH , etter dette bruker du vanlig BH uten spiler de første seks . Etter at bandasjen fjernes etter 2-dager kan du dusje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg