onsdag 31. januar 2018

Bag med hjul

Duffel bager med og uten hjul. Flere varianter av duffelbager på Travelstuff. Fri frakt og rask levering. Vi har et stort utvalg av lette bagger - både med og uten hjul.


Bagger kan være et godt alternativ til koffert, spesielt om du skal backpacke eller pakke ultralett.

Romslig bag på hele 1liter. Myk og lett, produsert i polyester. Flere praktiske utvendige lommer og stort hovedrom. Utstyrt med teleskophåndtak og hjul. Bagen har tre rom med glidelås, håndtak samt plasthjul.


IKEA - FÖRENKLA, Bag på hjul , Den er lett å oppbevare når du ikke bruker den, siden den kan legges helt flatt. Er du på jakt etter treningsbag, reisebag, skulderveske eller duffelbag? Hos XXL finner du et stort utvalg av bager fra kjente merker som Helly Hansen m.

En duffel bag , er en anvendelig og praktisk veske veske som passer til både treningsklær og til kortere turer. Samsonite Paradiver duffelbag, hjul , cm. Få plass til det meste! Kayobas trillekoffert med hjul på 1l er enkel å pakke i og enda enklere å frakte med seg. Koffertens hjerte er et stort og romslig bur som . Laget i slitesterkt . Med hjul og håndtak.


Varierer mht innhold. Sender gjerne, kjøper betaler frakt. Skambud besvares ikke. CCM 2junior Backpack med hjul er praktisk spillerbag som er formet slik at den også kan bæres som en ryggsekk.


Kommer med stødige hjul som takler de . Stor og praktisk lag bag med h. Innerlomme og skulderstropp. Størrelse: Materiale: Minsteantall for bestilling: stk. Hjul og teleskophåndtak.

Kraftige bæreremmer. Meget stort hovedrom. Siderom med nettinglommer. Electro Voice EVOLVERack bag med hjul til SUB. Yamaha Genos bag SCCGenos original med hjul i ene e.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg