onsdag 6. januar 2016

Jobbintervju spørsmål ulovlig

Skal du på intervju ? Da skal du vite at det er noen spørsmål intervjueren ikke har lov til å stille deg. Listen over mulige spørsmål i et jobbintervju kan virke uendelig. Noen spørsmål har en arbeidsgiver faktisk ikke lov til å stille . Spørsmål under jobbintervjuet bør være relatert til arbeidsforholdet. Konsekvensen av å stille ulovlige spørsmål. Alle ønsker å gjøre et godt inntrykk under jobbintervjuet , og prøver å svare så godt vi kan på spørsmålene som stilles.


Samtidig bør man være obs på at det slett . Enkelte spørsmål er ulovlig på jobbintervju. Likevel er det mange som opplever at de får slike spørsmål. Hvordan skal du da reagere? De fleste tenker nok grundig over hva de skal svare på jobbintervju. Færre vet hvilke spørsmål de selv bør stille.


Her er spørsmål du bør stille . Gode kandidater stiller de riktige spørsmålene i intervjusituasjonen. Forbudet mot å stille slike spørsmål til en jobbsøker er til å styrke kvinners. Er jobbintervjuet en riktig metode å bruke i en ansettelsesprosess, og hvilke spørsmål bør du egentlig stille? Fafo-forskere har tidligere . JOBBINTERVJU : Det er en rekke spørsmål arbeidsgiver ikke har lov til å stille. Dersom kandidaten da mener de ulovlige opplysningene er . Det finnes mange ulike måter å gjennomføre et jobbintervju på.


Visste du at det er ulovlig å jobbe hvis du er under år? Kan arbeidsgiveren kreve en personlighetstest under jobbintervjuet ? Se flere spørsmål og svar om personvern på arbeidsplassen. Arbeidsgiveren kan be om,. Du kommer aldri til å kunne forutse alle spørsmål som du kan få på et intervju ,. Vanskelige og ulovlige spørsmål.


Mener oppussingen av rådhuset har skjedd ulovlig. I desember begynte Rødt å stille spørsmål om bruken deres av innleid. Når arbeidsgiver på slutten av jobbintervjuet spør om du har flere spørsmål , er det én ting du ikke . Når søknadsfristen har gått ut er det tid for å kalle søkere inn til intervju.


Mal på hvilke spørsmål du kan stille i et jobbintervju. For timer siden - Forbrukertilsynet skal vurdere om klima-reklame er ulovlig. Før et godt jobbintervju bør det ligge en del forberedelser. Ved å tenke ut svar på noen standardspørsmål før du møter . Hva vil du bli spurt om ? Saken gjelder spørsmål om Oslo Taxi AS sine regler for beregning av takster for persontransport med drosje diskriminerer passasjerer med . KAN IKKE SPØRRE OM ALT: I et jobbintervju er det en del restriksjoner på hva.


Ulovlig-forskjellsbehandlin. Forsvarer: – Det er ikke ulovlig å gi narkotika til Julius.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg