tirsdag 1. desember 2015

Levere inn brukte klær

Både hele og ødelagte tekstiler og klær kan sorteres. Tekstiler og klær må være rene, tørre og uten lukt når du leverer disse inn. Sko skal ikke være ødelagt eller. Klær som gis til Fretex selges og deles ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid. Alt av tilbehør til klær og tekstiler er fine gaver, som kan leveres i boksene.


Du kan bytte inn opptil to bæreposer per dag, og får én verdikupong per pose.

Vi setter stor pris å få brukt tøy av høy kvalitet. Hvor kan jeg levere tøy og tekstiler? For å få mest mulig verdi ut av tøy og tekstiler som samles inn i Norge selges det meste i Storbritannia gjennom . Vi har alle klær vi ikke bruker, som bare henger i skapet. Du kan levere inn tekstiler i alle Lindex-butikker i Sverige, Norge og Finland. Hittil har millioner PET-flasker blitt resirkulert og brukt i Lindex-plagg.


Dine brukte klær , sko og tekstiler har kanskje liten verdi for deg – men for oss og mange. UFF samler inn tøy som kan ombrukes. Du leverer – vi sorterer”.

Grønt Skift heier på gjenbruk! Denne uken arrangerer kleskjeden HM sin såkalte World Recycle Week. Konseptet går ut på at kundene kan levere inn gamle klær for . Det å dele med andre gjør meg utrolig glad. En varme som sprer seg fra hjertet og rundt i hele kroppen.


Det å vite at noen andre får nytte av det . Visste du at ødelagte klær også skal kildesorteres? Fretex tar i mot brukt undertøy: Å levere alle typer. Dette er noe av det du kan levere inn.


Her kan du levere inn klær og tekstiler i all slags stand. Clas Ohlson tar imot brukte batterier og lyspærer i sin butikk. Hos HM kan du levere uønskede klær i resirkuleringsboksen ved kassen. Butikken har egen returboks for brukte klær i butikken og disse klærne sendes til Fretex. Fretex sørger for at ødelagte tekstiler blir brukt som råstoff inn i nye.


Når du leverer inn dine gamle klær og tekstiler så sparer du ikke bare . Bruk bæreposer eller plastsekker, og lever på våre miljøtorg. HM- klær i utvalgte HM-butikker rundt om i landet. UFF er en norsk forening som samler inn klær , sko og andre tekstiler i Norge og.

Hoveddelen av brukt tøy selges i bruktbutikker i nærmarkedene rundt sorteringsanleggene. Hvert år kjøper nordmenn i snitt kilo klær , samtidig som vi i snitt kaster. En midtnorsk kampanje setter nå fokus på innsamling av brukte.


Det er nær sagt ingen begrensninger for hva som kan leveres inn til gjenvinning. Mens Fretex, som er. Tuva Listau (34) er en av dem som jevnlig leverer klær til gjenbruk.


Det samme gjelder hvis man kjøper brukte klær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg