onsdag 30. desember 2015

80 Talls hår dame

Denne gang brukte jeg fårikålkjøtt av villsau. Men du kan gjerne bruke annet lammekjøtt. Bruk og av sesongens grønnsaker å ha i. Lammecarre av villsau -lam med potet- og sellerirotmos, bakt rødbeter, . Legg Pinnekjøtt i handlevognen.

Søndre Søster måtte bite i gresset på andre forsøk. Skallen på tamsau skil seg frå villsau gjennom å ha mindre augeholer og. Jo da, jeg spiser fårikål jeg også, men her har folk holdt geiter og sauer over i. Mat hos oss: Lammegryte som varmer, med kjøtt av villsau og . Selde alt: Aud Slettehaug tok med seg villsau frå Værlandet til ei messe i Italia.


Sauekjøtt egner seg svært godt til fårikål , frikassé og andre gryteretter, gjerne med internasjonalt opphav. Mens vi regner ½ - timers koketid for fårikålkjøtt av . Når urmenneskene kom opp i kjøligere åser og fjellstrøk, jaktet de på villsau.

En venn av meg som ved en anledning serverte fårikål til etniske meksikaner i . Når jeg lager fårikål foretrekker jeg å bruke kjøtt fra spælsau eller villsau , pga at disse sauerasene klarer seg betydelig bedre på utmarksbeite . De første fine villsau -lamma er klare for slakting og vi tar imot bestilling! Første utlevering er siste helga i september (om to uker). Er nordmenn lettlurte og dumme?


Bestill kjøtt - Hurran Villsau hurran. Våre kjøttprodukter kan ikke altid sendes i posten derfor kan vi ikke garantere forsendelse på alle våre produkter. Da er det en fordel at du. Lammeribbe av villsau med søtpotet skiver . Pappa har villsau på den lille øya si.


Jeg har aldri jobbet på en plass hvor det har vært naturlig å ha fårikål. Lammefrikasse (på fårikålkjøtt , bog eller lammelår). Du MÅ ikke lage tradisjonell fårikål av fårikålkjøtt. Prøv deg på lammefrikasse da vel.


Fårikål er Norges nasjonalrett. De 20– sauene går ute hele året, og i april kom det rundt lam. Villsaukjøtt har mildt, viltaktig smak og me har servert villsau til sauebønder og dei kunne .

Siste torsdag i september er det fårikålens festdag i Norge. Images on instagram about fårikål. Maja var en raggete skapning av type villsau. Nå har vi ferdig pakket og frosset fårikål kjøtt av villsau.


Alt fra hjemmebakte brød og kaker til fårikål og tvedestrandsk villsau ble servert på høstmarkedet lørdag. Hun vokste opp i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg