torsdag 10. desember 2015

Helsport alta sovepose

Helsport alta sovepose

Vår bestselger og testvinner Alta har blitt redesignet med ny passform og nye materialer. Dette har resultert i at varme-til-vekt-ratioen er forbedret med. Helsport Alta er vår mest populære fiberpose.


Helsport alta sovepose

Testvinner som tåler. Bli den første som . Den får gode tester, men jeg er i tvil. Trenger en god og rimelig sovepose. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Alta er en behagelig, robust og allsidig pose med lite pakkvolum som passer godt for norske . Detaljer som lite pakkvolum, behagelig innerstoff og slitesterkt . Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. Les tester og omtaler før du kjøper. Dun er lettere og man kan komprimere soveposen mere så pakkevolumet blir . På Alta Lady får du i tillegg de prisbelønte detaljene fra vår Huldreheimen- teknologi, designet spesielt for å holde damer varme.


Helsport alta sovepose

Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Vannavstøtende fiberisolasjon og. Sovepose til tørk: Heng gjerne opp soveposen til lufting på dagtid - og ikke minst når du kommer hjem etter fjellturen. Soveposen har meget god liggekomfort, og er en nydelse at have med sig på tur.


Alta har varmekrage, og har ellers alle de fine kvaliteter du forventer at finde i . Lengdejusterbar sovepose for barn, med detaljer barna mestrer selv. Du kan enkelt justere lengden. Q SFibre er en syntetisk sovepose spesielt utviklet for kvinner. Sistnevnte er billigst og koster 5kroner, . I takt med at junior vokser til, har behovet for en trygg og god vinterpose meldt seg. Mitt krav var at den skulle takle streng kulde og ta så liten . Levering til døren fra godkendt netbutik med lave priser.


Hva med Alta , helsport. Har hatt min i to-tre år og er meget godt fornøyd. Gjør det jamnt på bra på tester har jeg . Læs mere om Alta H, sovepose. Den har også ere praktiske lommer og festeanordninger for enkel organisering av . Du finner den på helsport. X- TREM Teknisk info sovepose 1Lavvo Tilbehør telt Teknisk.


Klik her og find den bedste. Jeg trenger litt komfort .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg