Her finner du oppskrifter på småretter du kan servere som forrett eller sette på tapasbordet eller koldtbordet. Til MGP- festen passer det best å servere tapasretter og fingermat som er enkel å spise og det meste kan forberedes på forhånd. Se mange oppskrifter. Hjemmelagd rekesalat i porsjonsskåler.
Småretter og tapas . Fingermat er smakfulle småretter du serverer sammen med.
Mange retter kan lages god tid i forveien, noen skal serveres kaldt og andre igjen . Tapas består av mange småretter med gode smaker som ofte baserer seg på. Når festen står for tur, og tiden blir knapp er tapas den perfekte . Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør . Skal du arrangere eksamensfest , men ikke er helt sikker på hva menyen bør bestå av.
Bløtlegg grillspyd av bambus i kaldt vann i minutter. NO: Varierte småretter er perfekte til festen.
Legg de forvellede kalde kålbladene med innsiden opp. Putt en spiseskje av kjøttblandingen på hvert kålblad og lag små pakker. Tapas er perfekt når du skal servere mat til mange.
Fest med tannpirkere. Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i . Inviter til sommerfest med småretter som er raske å lage og få sommerens beste. Skyll aspargesen raskt i kaldt vann og la den renne godt av.
Gode oppskrifter for de som har Jeg bestemte meg for hva som vil være den viktigste kurset. Vi tilbyr en titt på ferie . Her finnes aktuelle artikler, oppskrifter, oppskriftsøk og deres egne . Har invitert til jentefest om en uke, og tenkte jeg skulle servere litt enkel. Må helst være noe kaldt som kan lages noen timer i forveien. Gazpacho, (smaksrik kald spansk grønnsaksuppe) servert i en uthulet agurk bit eller små glass.
Snacks,mellommålti småretter og foretter. Et næringsrikt og deilig festmåltid ! Jeg er vant med fra mitt marokkanske kjøkken at et måltid alltid består av minst to ulike salater, enten varme eller kalde. Koldtbordet er en klassiker når familier samles til fest , men dersom konfirmanten ikke.
Matredaksjonen har samla ti oppskrifter som alle passer godt på et festbord.
Spanske småretter , ofte servert sammen med en alkoholholdig drikk. Uansett er mezé en fest for både øye og gane. Mezé kan være både kald og varm, vegetar, skalldyr, fisk eller kjøtt.
Dekk til festmiddag med fantastisk kjøttpålegg og laks, godt brød og noe godt å drikke og inviter. Hell av vannet og la pastaen kjøles ned under litt rennende kaldt vann. Vanlig servering er fingermat bestående av kalde og varme småretter. Du bør beregne mellom seks og ti matbiter per person.
Når det er fest er det morsomt å servere noe kult til forrett. Forbløffende mange spiser kalkun på nyttårsaften - og her ser du hvordan den lages .
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.