mandag 14. september 2015

Enkel timeliste

Den kan enkelt tilpasses til enhver anledning, uansett om det er . Fiskeretten i menyen serveres kun til hele selskaper. Nydelig kransekake med ekte mandelmasse. KRANSEKAKE STENGER 1gr malte mandler, med skall 2gr mandelmel , type . Med mandler, melis, eggehviter og kransekakeringer lager du denne selv i år.

Kransekake til jul er midtpunktet på kakebordet blant julekakene. Det årlige kransekakelotteriet i regi av Lillesand idrettslag går av stabelen onsdag 8. Tommelopp og svarer Elisabeth Valev 16. Topp kvalitet i alle ledd er vårt fokus. Vi ønsker å være best på kundeservice, punktlighet, utvalg og selvfølgelig mat og drikke. En populær festkake som gjør seg på ethvert dekket bord!


Vi gir deg idéene, og 5gram kransekakedeig, det får du til kun 3hos MENY ! Disse kransekakestengene er så gode at du må forte deg å gi bort noen før de forsvinner.

En hver festlig anledning trenger en kransekake ! Ferdig pyntet med ringer, enklere kan det ikke bli. Cookien brukes i all hovedsak for å . Medium rund (pers). Klassisk kransekake. Naturlig gluten- og laktosefri.


Noen minutter på 1grader og du har gyllen og fine kransekake stenger. Vi lager også store eller små kransekaker. Bilde på kake eller skrift er også mulig, bare skriv hva du trenger i kommentarfeltet ved bestilling.


Bestill kransekake til 17-mai på kakemakeren. Vi leverer Catering i Asker og Bærum. Vi smører ferske snitter, smørbrø påsmurte rundstykker og bagetter. Ta kontakt for et godt tilbud.


Servit leverer kransekake laget av Gjestalveien konditori. Kakene kan leveres glutenfri. Last ned HANENs app meny logo. Riskrem med rød saus og kransekake.

Det må velges felles meny for hele selskapet. Samskipnaden tilbyr et stort utvalg av kaker og søtsaker. Priser er oppgitt per enhet og . Alle priser er inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg